Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőnek tényleg ilyen jó "antennáik" vannak, és jobban vonzódnak az ilyen férfiakhoz, mint a magamfajtákhoz?
Egyik kollégista szomszéddal beszélgettünk még anno.
Ő konkrétan falja a nőket. Engem valahogy jóképűbb és aranyosabb pasinak mondtak, akiket megkérdeztem, de mégis ő ha csak annyit mond a mai napig egy csajnak, hogy zsíros kenyér, a nő már szobára akar menni vele.
Konkrétan számon tartja, hogy eddig hány nővel volt (szerinte már 120 is megvolt), és azt is, ha éppen van valakije, hogy mennyit költ rá. Az ő olvasatában az nem nő, akire egy év alatt 5000 Ft-nál többet kell költeni. Telefonban legutóbb az aktuális barátnője jelenlétében mondta, hogy: "Frissíteni kell néha a "hímtag*"pörgettyű állományt, mert elkanászodnak idővel". o.O Mégis olvadnak utána a nők.
/Mellékesen: Most van valami betegsége, ami ilyen részleges idegrendszeri rendellenességet okozott nála, konkrétan elkezdett lebénulni a két keze. Az AIDS-is ilyen tüneteket produkál tudtommal (idegsejtpusztulás), és ezt mondtam is neki, de nem hajlandó orvoshoz menni, hanem minél több nővel akar szexelni még így is (tudja, hogy benne van a pakliban, de ő nem adja fel az élvezeteit holmi fertőzés miatt). És együtt is van 2-3 havonta újabbnál újabb nőkkel, akik kiszolgálják, ápolják és odavannak érte így is./
Én kicsit más szemléletű és életfelfogású vagyok, mint ő. Már az első randira is vittem mindig valami apróságot. Nem nagy dolgot, csak ahogy beszélgetések alatt egy-két dolgot megtudtam az adott hölgyről, az alapján valami csekélység.
(Pl.: az egyik 7 éves kora óta lovagolt és szerette nagyon az állatokat, különösen ugye a lovakat, neki egy kis ló szobrot vittem, a másik szerette a kutyákat, menhelyen dolgozott, neki egy kis plüsskutya volt a meglepi... stb.) Most ezek talán kb. ilyen 1-2000 Ft-os tételek voltak, ami nem pénz egy kis figyelmességért az én olvasatomban.
Nekem mégis eddig mindig a "Legyünk barátok" jutott.
Anyagi helyzetünk kb. egyforma, nekem annyival van több, hogy van egy kis 15 éves autóm.
Ennyire megérzik a nők, hogy kinek van nagyobb tapasztalata? Miért vonzódnak a nők jobban egy ilyen férfihez, mint az én mentalitásommal rendelkezőkhöz?
(* ezt nem így fejezte ki, csak ide nem lehet kiírni)
27/F
Én zöldet adtam, mert ez is egy vélemény (nem trágár meg nem kötözködő, hanem amolyan jó tanács), amiben lehet még van is valami.
Csak érted engem figyelmességre, kedvességre neveltek. És hogy úgy illik, hogy egy férfi hívja meg a nőt az első randin.
Nem tudom, nekem nagyon nem tűnik szimpatikusnak a haverod, pofán is vágtam volna ha hallom amit a telefonba mondott. Egy tipikus tirpák paraszt lehet.
Nekem hozott a barátom rózsát az első randira, és össze is jöttünk és imádom, hogy ilyen figyelmes és normális, én az ilyen férfiakat szeretem. (Neki is van amúgy tapasztalata több nővel, komolyabb és alkalmi kapcsolatai is voltak, nem egy határozatlan, szende kis tapasztalatlan srác, de ő legalább tényleg tudja, hogyan kell egy lánnyal viselkedni, nem csak tirpákkodik mint valami majom.)
Azert szeretik a nok,mert ot alapvetoen nem erdekli, h osszejon e vagy sem. Ennek kovetkezteben nem stresszel, laza, humoros tud lenni mert nincs benne egy gorcs.
Nincs megfelelesi kenyszere. Az a pasi aki mini ponilovat visz randira, az aranyos, cuki meg edes de mar a az elejen lehet erezni, h neki nagyon fontos az h kolcsonos szimpatia eseten osszejojjenek. Az emberek szeretnek vadaszni, szeretik a kihivasokat, na most egy cuki pasi megcukibb plussmacival sok minden, csak nem kihvas:-)
#5-ös
Nem tudom, hogy nektek mi számít önbizalomnak, de én általában ha megtetszik egy nő (szimpatikus a megjelenése, viselkedése, kisugárzása), nem félek lépni.
Az egyik randit úgy hoztam össze pl., hogy a szórólap osztogató hostess lánynak mondtam, mikor a kezembe nyomta a szórólapot, hogy: "Bocsi, de ez hibás. Lemaradt róla a neved és a telefonszámod." - váltottunk még két szót, és megadta. Utána facebook ismerkedés, aztán randi. Ennyi.
Igazából sosem tervezek semmit, spontán, amit a helyzet szül.
A te hozzáállásod sokkal szimpatikusabb, mint a haverodé.
Nem mondom, hogy első randira ajándékot vinni elvárt dolog, de nem is hátrány semmiképp, szerintem pozitív dolog.
Szerintem ennyiből nem nagyon lehet megmondani, hogy miért van nagyobb "sikere" a haverodnak, de egyáltalán nem vonzódnak jobban a nők az olyan férfiakhoz, tényleg a határozottság, önbizalom lehet a háttérben.
Egy normális nőnek te fogsz kelleni, lehet hogy nehezebb ilyen nőt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!