Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek/lányok, ti hogy álltok a kopasz férfiakhoz?
A nagyon rövid hajjal nincs gond,de a kopaszsággal már van.Ha mondjuk valaki kopaszodik,sajnos arról nem tehet.Ne haragudj,mindig hajas baba párti voltam.
Off:Van egy szaktársam a fősulin,aki már 25 évesen ezzel szembesült,tavaly a feje tetején alig volt haja,telente barett sapkákban járt,de már októberben fázott a feje.Most szeptemberben meg igen dús hajkoronával tért vissza.Ha neked fontos a hajad,a hajbeültetéssel,vagy mással megpróbálkozhatsz,mert több ismerősömnek segített.Viszont el is fogadhatod a helyzetet,ismerek olyan nőt is,akinek bejön a borotvált kopaszság.
Ahogy előttem írták van akinek jól áll, van akinek pedig nem. De szerintem semmi baj sincs a nagyon rövid hajjal és azzal sem, ha valaki kopasz. Engem egyátalán nem zavarna. És sokan gondolják úgy, mint én.
Úgyhogy nyugi, ez sokaknak nem probléma. Sőt van, akinek ez még jobban bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!