Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, érdeklődés kifejezés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, érdeklődés kifejezés szempontjából szerintetek milyen a legideálisabb szemkontaktus?

Figyelt kérdés

Ha rögtön elkapom a fejem ha a szemembe néz, az önbizalomhiányra utal

Ha túl sok ideig tartom a szemkontaktust, mert ő sem néz félre, az eléggé agresszív viselkedésnek tűnhet

Szóval mi lehet a jó megoldás?

Vagy nincs igazam?

2015. dec. 6. 00:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Az ideális fokozásának nincs értelme.
2015. dec. 6. 00:23
 2/8 A kérdező kommentje:

Miért olvastam már akkor olyan sok könyvben?

Vagy ezek szerint azt mondod, hogy az olvasás káros?

Nézek inkább való világot? Azt mondod?

Ne mond meg nekem kérlek hogy mit csináljak, mert én tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy számomra mi a legideálisabb, legtökéletesebb, és legoptimálisabb.

2015. dec. 6. 00:59
 3/8 anonim ***** válasza:

mit olvastál sok könyvben?

világoan megírták már rég az ideáis a 3 másodpercnyi szemkontaktus

2015. dec. 6. 01:21
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

mondd*

Egyébként meg nem mondtam meg, hogy mit csinálj; pusztán rávilágítottam, hogy amit írtál, az értelmetlen. Funkcionális analfabetizmus?

2015. dec. 6. 01:59
 5/8 Ati_74 ***** válasza:
63%
szia, ha kérdezel és választ kapsz miért b...szod le a válaszadót? :)
2015. dec. 6. 10:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Szia! :)

1 Nem a kérdésemre válaszolt, és ráadásul nem is volt igaza.

2 Viccelődve bolondozva írtam, nem komolyan, nem gondoltam, hogy így fogja értelmezni.

3 Te vagy a párom

2015. dec. 6. 10:50
 7/8 Ati_74 ***** válasza:

bocsi, de nagyon komolynak tűnt :)

egyébként meg... szerintem is bőven elegendő a pár mp, abból érezhető, hogy van valami :)

ha egy pasi túl sokáig bámulja a nőt, az bunkóság.

ha a nő felejti ott a szemét valakin, szerintem nincs pasi, aki ne örülne neki :D

de ha elkapod a tekinteted, azt bárki csinálja, mindkét részről egyértelműen "fúúúj, hagyj békén"-t jelent :D

na jó, lehet az is, hogy túl félénk az illető, de akkor meg úgyis tök mindegy, ő nem fog utcán ismerkedni :)

2015. dec. 6. 11:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Legközelebb akkor használok hangulatjeleket, hogy egyértelműbb legyek ^^

2015. dec. 6. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!