Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, érdeklődés kifejezés szempontjából szerintetek milyen a legideálisabb szemkontaktus?
Ha rögtön elkapom a fejem ha a szemembe néz, az önbizalomhiányra utal
Ha túl sok ideig tartom a szemkontaktust, mert ő sem néz félre, az eléggé agresszív viselkedésnek tűnhet
Szóval mi lehet a jó megoldás?
Vagy nincs igazam?
Miért olvastam már akkor olyan sok könyvben?
Vagy ezek szerint azt mondod, hogy az olvasás káros?
Nézek inkább való világot? Azt mondod?
Ne mond meg nekem kérlek hogy mit csináljak, mert én tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy számomra mi a legideálisabb, legtökéletesebb, és legoptimálisabb.
mit olvastál sok könyvben?
világoan megírták már rég az ideáis a 3 másodpercnyi szemkontaktus
mondd*
Egyébként meg nem mondtam meg, hogy mit csinálj; pusztán rávilágítottam, hogy amit írtál, az értelmetlen. Funkcionális analfabetizmus?
Szia! :)
1 Nem a kérdésemre válaszolt, és ráadásul nem is volt igaza.
2 Viccelődve bolondozva írtam, nem komolyan, nem gondoltam, hogy így fogja értelmezni.
3 Te vagy a párom
bocsi, de nagyon komolynak tűnt :)
egyébként meg... szerintem is bőven elegendő a pár mp, abból érezhető, hogy van valami :)
ha egy pasi túl sokáig bámulja a nőt, az bunkóság.
ha a nő felejti ott a szemét valakin, szerintem nincs pasi, aki ne örülne neki :D
de ha elkapod a tekinteted, azt bárki csinálja, mindkét részről egyértelműen "fúúúj, hagyj békén"-t jelent :D
na jó, lehet az is, hogy túl félénk az illető, de akkor meg úgyis tök mindegy, ő nem fog utcán ismerkedni :)
Köszi a választ!
Legközelebb akkor használok hangulatjeleket, hogy egyértelműbb legyek ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!