Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket miért érdekli ennyire, hogy a leendő párjuk mivel foglalkozik, mihez ért, milyen célja, karrierje van (stb. )?
Nem vagyunk egyformák. Én biztos nem akarnék kapcsolatot olyan emberrel, akit nem érdeklik, mik a számomra fontos dolgok, miket szeretek, mik a céljaim. Tehát, hogy mit tanultam, mit dolgozok, szeretem-e, mik a további céljaim, az álmaim, az elképzeléseim, mi a hobbim, mit szeretek csinálni.
Tehát hogy konkrétan ne érdekeljék az életcéljaim, csak legyek vele kedves, mosolygós cukicica, jó beszélgetőtárs.
"Mert engem pl. ha párt keresek, egyáltalán nem érdekel, hogy a lánynak milyen végzettsége van, hány nyelven beszél, vagy mit sportol, milyen hangszeren játszik stb., tökre hidegen hagynak az ilyen dolgok"
Érdekelne hogy mikről beszélgettek :D:D
"Mert engem pl. ha párt keresek, egyáltalán nem érdekel, hogy a lánynak milyen végzettsége van, hány nyelven beszél, vagy mit sportol, milyen hangszeren játszik stb., tökre hidegen hagynak az ilyen dolgok"
Basszus, ezt ne értsétek már félre! Itt a "nem érdekel"-t csak arra értettem, hogy nem ez alapján választok párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!