Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket miért érdekli ennyire, hogy a leendő párjuk mivel foglalkozik, mihez ért, milyen célja, karrierje van (stb. )?
Pedig ezek szerintem teljesen általános kérdések. Ha valaki megkérdezi, mit tanulsz, mit dolgozol, sportolsz-e nem biztos, hogy a pénzedet akarja, lehet, szerencsétlen csak kicsit jobban meg akar ismerni, vagy témákat keres a beszélgetéshez.
Tőlem például eddig minden FÉRFI megkérdezte ezeket, akivel eddig ismerkedtem. Mégsem gondoltam, hogy na, akkor most biztos le akar húzni anyagilag.
Nem ezek alapján választanak párt a legtöbben, csak ezek olyan semleges témák, amikről bárkivel el lehet beszélgetni és alapot adnak a további kommunikációra. Ráadásul csomó mindenre lehet következtetni belőle...
Ha valakivel nem beszélgetsz, akkor hogy derül ki, hogy "kedves, derűs, humoros"? Vagy te mégis milyen témáról szoktál KEZDETBEN beszélgetni valakivel?
ezek elég standard ismerkedős kérdések. senki sem szokta azt mondani, hogy "ja, hogy biztosítónál vagy ügyintéző? akkor köszi, semmi dolgunk egymással, szia". és mellesleg, ennyiből nem derül ki az sem, hogy mennyit keres az illető. ne lássatok már bele olyasmit a kérdésekbe, ami baromira nincs ott. érdeklődik, mert az ember életének elég nagy százalékát a munkahelyén tölti. az is érdekes kérdés, hogy vajon ebben akar-e benne maradni, vagy esetleg szeretne valami mást csinálni, érdeklik-e olyan dolgok, amikkel esetleg maga a randitársad is tud-e azonosulni.
oké, alapjáraton mondják, hogy a randizás az olyan, mint az állásinterjú, de azért ezt nem kell szó szerint venni, a munkahelyedre, tapasztalataidra és jövendő céljaidra vonatkozó kérdések tényleg őszinte érdeklődésből erednek, és nem feltétlenül egy szelekciós tényező. abból indulunk ki, hogy már azért eljutott a társalgás arra a szintre, hogy érdekled őt, hiszen kérdezget dolgokat. de ha még nem ismeritek egymást elég régóta, akkor mégis, miről beszéljetek? ezekkel kicsit közelebb kerültök egymáshoz, mert pár alap információt megtudtok a másikról.
komolyan, annyira paranoiásak itt egyesek, mintha basszus az építőmunkásnak vagy utcaseprőnek (vagy tanároknak, bolti eladóknak, virágárusnak....) nem lenne barátnője/felesége/családja, csakis az ügyvédeknek meg programozónak, ne röhögtessetek már...
Én sose kérdezem meg, de srácok hamar rákérdeznek. Egyébként azért nem érdeklődök mert nem szeretem hogy utána erről kérdezgetnek ( e.ü-s dolgozó vagyok és szeretnének sztorikat hallani).
Viszont hátha te tudod, pasik miért kérdezik meg hogy mekkora a melled és salis puncid van? Ez alapján választanak? :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!