Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőket miért érdekli ennyire,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket miért érdekli ennyire, hogy a leendő párjuk mivel foglalkozik, mihez ért, milyen célja, karrierje van (stb. )?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a legtöbb nő elsősorban ilyen szempontok alapján választ párt, de nem igazán értem, hogy miért. Félreértés ne essék, nekem ezzel nincs bajom(van diplomám, meg céljaim stb.), csak olyan fura, hogy társkeresésnél pl. minden csaj ilyeneket kérdezget tőlem, hogy mit tanulok, hova járok, milyen képzettségeim vannak. Mert engem pl. ha párt keresek, egyáltalán nem érdekel, hogy a lánynak milyen végzettsége van, hány nyelven beszél, vagy mit sportol, milyen hangszeren játszik stb., tökre hidegen hagynak az ilyen dolgok. Inkább olyan kritériumaim vannak, hogy a nő legyen kedves, derűs, mosolygós, humoros, egy hullámhosszon legyünk, lehessen vele jókat beszélgetni, és erősen vonzódjunk egymáshoz, legyenek közös témáink, hobbijaink.

2015. szept. 25. 16:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%

Pedig ezek szerintem teljesen általános kérdések. Ha valaki megkérdezi, mit tanulsz, mit dolgozol, sportolsz-e nem biztos, hogy a pénzedet akarja, lehet, szerencsétlen csak kicsit jobban meg akar ismerni, vagy témákat keres a beszélgetéshez.

Tőlem például eddig minden FÉRFI megkérdezte ezeket, akivel eddig ismerkedtem. Mégsem gondoltam, hogy na, akkor most biztos le akar húzni anyagilag.

2015. szept. 25. 17:27
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem ezek alapján választanak párt a legtöbben, csak ezek olyan semleges témák, amikről bárkivel el lehet beszélgetni és alapot adnak a további kommunikációra. Ráadásul csomó mindenre lehet következtetni belőle...

Ha valakivel nem beszélgetsz, akkor hogy derül ki, hogy "kedves, derűs, humoros"? Vagy te mégis milyen témáról szoktál KEZDETBEN beszélgetni valakivel?

2015. szept. 25. 17:33
 13/20 anonim ***** válasza:
A napjaid nagy részét a munkahelyeden töltöd, tehát szerves része az életednek, meg azért jó esetben azzal is összefügg, hogy milyen dolgok után érdeklődsz. Ha valaki meg akar ismerni, ahhoz hozzátartozik az is, hogy valami képet akar kapni róla, hogy milyen az életed, mit csinálsz nap, mint nap, milyennek képzeled el a jövőt (pláne, hogy utóbbi igencsak lényeges lehet, ha valaki hosszútávú kapcsolatot szeretne). Persze, fontos, hogy mit csinálsz a szabad idődben, meg hogy milyen a másik természete, de az élet nem annyiból áll, hogy mit csinálhattok együtt, hanem hogy van valami elképzelésed arról, hogy mit csinál a másik, ha nem éppen veled van, az élet messze nem csak szabadidőből áll. Divatos azt terjeszteni, hogy a nők csak a pénztárcádban akarnak turkálni, pedig ezek teljesen általános témák, amiken azért nem kéne fennakadni.
2015. szept. 25. 17:38
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Mert ez nagyban befolyásolja azt, hogy mennyit keresel/fogsz keresni.
2015. szept. 25. 17:39
 15/20 A kérdező kommentje:
Jó ,de itt most nem csak az ismerkedésről van szó, hanem a gyk.-n egy csomó helyen látom, hogy nők írják, h náluk ezek a legfontosabb szempontok, meg náluk kizáró ok, ha egy férfinak nincsenek céljai, végzettsége stb.
2015. szept. 25. 17:43
 16/20 anonim ***** válasza:
80%

ezek elég standard ismerkedős kérdések. senki sem szokta azt mondani, hogy "ja, hogy biztosítónál vagy ügyintéző? akkor köszi, semmi dolgunk egymással, szia". és mellesleg, ennyiből nem derül ki az sem, hogy mennyit keres az illető. ne lássatok már bele olyasmit a kérdésekbe, ami baromira nincs ott. érdeklődik, mert az ember életének elég nagy százalékát a munkahelyén tölti. az is érdekes kérdés, hogy vajon ebben akar-e benne maradni, vagy esetleg szeretne valami mást csinálni, érdeklik-e olyan dolgok, amikkel esetleg maga a randitársad is tud-e azonosulni.

oké, alapjáraton mondják, hogy a randizás az olyan, mint az állásinterjú, de azért ezt nem kell szó szerint venni, a munkahelyedre, tapasztalataidra és jövendő céljaidra vonatkozó kérdések tényleg őszinte érdeklődésből erednek, és nem feltétlenül egy szelekciós tényező. abból indulunk ki, hogy már azért eljutott a társalgás arra a szintre, hogy érdekled őt, hiszen kérdezget dolgokat. de ha még nem ismeritek egymást elég régóta, akkor mégis, miről beszéljetek? ezekkel kicsit közelebb kerültök egymáshoz, mert pár alap információt megtudtok a másikról.

komolyan, annyira paranoiásak itt egyesek, mintha basszus az építőmunkásnak vagy utcaseprőnek (vagy tanároknak, bolti eladóknak, virágárusnak....) nem lenne barátnője/felesége/családja, csakis az ügyvédeknek meg programozónak, ne röhögtessetek már...

2015. szept. 25. 17:43
 17/20 anonim ***** válasza:

Én sose kérdezem meg, de srácok hamar rákérdeznek. Egyébként azért nem érdeklődök mert nem szeretem hogy utána erről kérdezgetnek ( e.ü-s dolgozó vagyok és szeretnének sztorikat hallani).

Viszont hátha te tudod, pasik miért kérdezik meg hogy mekkora a melled és salis puncid van? Ez alapján választanak? :-(

2015. szept. 25. 17:47
 18/20 Sunshinedoll ***** válasza:
29%
Mert senki nem akar leélni egy életet olyannal, akit folyamatosan pátyolgatni meg felzárkóztatni kell. Majd ha olyan partnered lesz, aki semmirekellő/céltalan/azt se tudja, mit akar, csak megy az árral, hagyja, hogy történjenek vele a dolgok, ahelyett, hogy tenne azért, amit akar, akkor majd rájössz, mennyire nyűg tud lenni egy ilyen ember. 20-25 év alatt még elmegy, de utána már illik felnőni.
2015. szept. 25. 17:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Akkor most nőként mondom volt olyan párom, aki a 2. randin a fizetéséről és anyagi helyzetéről papolt. Majd 2 hònap kapcsolat utàn főiskolára tanfolyamokra akart küldeni, mert hogy az ùgy jobb lesz nekem! Na akkor ennek a férfinak miért nem voltak elegek az én végzettségeim, céljaim munkám fizetésem stb. Na akkor egyes férfiakat miért is érdekli annyira a másik fél anyagi helyzete?
2015. szept. 25. 18:06
 20/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem értem mi ezzel a baj. Nyilván hogy többet tudjanak rólad. Én is megkérdezném hogy mi a hobbid, mert ha pl azt mondanád hogy a vadászat, kapásból nem foglalkoznék veled többet.
2015. szept. 26. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!