Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a ti szemetekben hogyan nézne ki ideális esetben a párotok, vagy a leendő párotok szerelmi élete, mielőtt megismert titeket?

Figyelt kérdés

Nagyon sok rövidebb kapcsolata volt,

vagy egy nagyon hosszú,

vagy még sosem volt barátnője,

vagy már annyi nővel volt hogy számolni se tudja,

vagy még sosem volt nővel...

Ilyesmire gondolok.

2015. szept. 17. 17:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Számomra az ideális az, ha volt előttem 1-3 hosszabb (években mérhető) kapcsolata, és a kapcsolatok között eltelt annyi idő, hogy ne legyen kapcsolatfüggő az illető, nem ismerkedett folyamatosan. Előny, ha közben nem voltak egyéjszakás kalandjai, és senkivel sem ment ágyba komoly szándékok nélkül, még ha hamar szakítás is lett a dologból. A túl sok és túl rövid kapcsolat számomra kizáró, mert függőséget és/vagy igénytelenséget feltételez, a tapasztalatlanság nem számít.
2015. szept. 17. 17:13
 2/23 anonim ***** válasza:
63%
Abszolút nem érdekel a párom múltja. Az sem érdekel, ha 100 nővel volt, ahogy az sem, ha csak egyel vagy egyel sem. Szerintem ennek egyáltalán nem kéne szempontnak lennie párválasztásnál.
2015. szept. 17. 17:13
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Akár több hosszú, vagy egy nagyon hosszú. Nekem a utóbbi. És ez azért jó, ha volt a páromnak is, mert akkor ő is TANULT belőle és egészen más hibákat fog elkövetni, mint korábban. :D
2015. szept. 17. 17:14
 4/23 anonim ***** válasza:
Nem az a kalandozó típus, de nem is egy ex megszállottja még mindig. Komolyabb kapcsolatok és barátságban szakított velük.
2015. szept. 17. 17:15
 5/23 anonim ***** válasza:
37%

Nem véletlen lett kitalálva,hogy aki rendőrnek megy,figyelembe veszik a múltják.Sőt,a közelebbi családtagok múltja is befolyásolja.

Már ha érted mire gondolok.

2015. szept. 17. 17:17
 6/23 Költőnő? ***** válasza:
71%
a múltja érdekel, de nem számít. A jelen a fontos, mert abból lesz holnap.
2015. szept. 17. 17:18
 7/23 anonim ***** válasza:
47%
Nekem a férjem az ideális. Neki volt előttem néhány tartósabb és több rövid kapcsolata. De akkor is ideális lenne, ha csak egy hosszabb lett volna, vagy csak több rövid, teljesen mindegy.
2015. szept. 17. 17:19
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehetőleg a (meg)volt női száma ne karcolja a százat, és legyen köztük tényleg komoly kapcsolat, ami által fejlődhetett, de mind legyen lezárt, és semmiféle ex ne zavarja a jelent. Ez fontosabb, mint az exek összetétele. Meg ne legyen kettős mérce, ha neki rendben volt az egyéjszakás nekem se szóljon be érte.
2015. szept. 17. 17:21
 9/23 anonim válasza:
68%

A sosem volt nővel/nem volot barátnője dolog ha felmerült, akkor feltételezem, hogy még fiatal vagy. Mert ha egy felnőtt férfi még sosem volt nővel, vagy nem járt senkivel azzal valami nagyon nincs rendjén, vagy a fejében, vagy máshol.

Nem baj, ha egy férfinak sok kapcsolata volt, mert akkor legalább nem kell a lényegre megtanítani. De ha nagyon sok rövid az nem jó, mert akkor vagy nem képes szeretni, vagy szintén valami gond van vele lelkileg vagy testileg. Az egy hosszú sem jó, mert akkor óhatatlanul mindig ahhoz fog viszonyítani téged, ha nem is mondja ki.

2015. szept. 17. 17:25
 10/23 anonim ***** válasza:
35%
#5 Értem, de ennek semmi köze a párkapcsolatokhoz. Engem hol befolyásol az, hogy előttem mondjuk nagy csajozós volt az illető, és megfektetett több tucat csajt? Nem vagyok naiv, nem hiszek el mindenkinek mindent, nem bízom senkiben alaptalanul, nyilván észreveszem, hogy mit akar tőlem, szexet vagy nem.
2015. szept. 17. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!