Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló hölgyek, ha csak egy-egy tulajdonságot nevezhetnétek meg, mi lenne a legfontosabb külső és belső jellemző az ideális párotokban?
Külső: természetes, átlagos testalkat
Belső: megbízhatóság
Most nem szükséges a realitások talaján maradni, olyanokat mondjatok amiket álomszerűnek tekintetek.
Akkor is az átlagos testalkat lenne?
Külső: őszinte, szép tekintet
Belső: intelligens
külső: 190+ cm (majdnem 180 cm vagyok)
belső: jó nyelvérzék (több nyelven beszél)
hát 1-1 tulajdonság nem sok, de ezek nekem fontosak és általában egyik sincs meg a pasikban
Külsőre talán az arcot mondanám, mert az kifejező és örök, egy helyes, sármos férfi sose rossz. Az alkat is fontos, de az változhat, bár ha lehetne második kívánság, akkor belevenném, hogy ne legyen durván túlsúlyos - én tök kicsi és vézna vagyok, okozna érdekes helyzeteket, az biztos. :D
Belsőre az intelligencia számít. Sajnos nincs sok türelmem a lassú észjárású emberekhez, és a humorhoz is fontos. Persze nem hátrány, ha egy bizonyos szintű műveltség is társul hozzá - nem feltétlenül Jókai összes, de azért jó, ha hozzá tud szólni a dolgokhoz.
De ennyi még édeskevés, ennyi szempontnak szerencsére egész sok ember megfelel, mégse biztos, hogy működik a dolog. :)
Külső tulajdonság: átlagos testalkat
Belső tulajdonság: megbízhatóság,őszinteség
Külső: 180 centinél magasabb.
Belső: ide vagy az intelligenciát, vagy az őszinteséget írnám. Igazából számomra mindkettő ugyanolyan fontos, szóval nehéz döntenem.
Külső jellemző: Hosszú haj (minimum vállig érő, de lehet bőven hosszabb ÉS igen nő vagyok, férfiról beszélek).
Belső jellemző: Ide azért lehetne mit felsorolni, de talán az őszinteséget emelném ki.
Mivel konkrét választ kértél, adtam konkrétat, de te is tudod, hogy az összhang/összkép számít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!