Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Angolul tudóknak: Mi a véleményetek ezen cikk által közölt, nemekre jellemző, internetes társkeresési attitűdökről? (Különös tekintettel a chartokra)
Ha ennyire torz a nők látásmódja a neten való ismerkedéskor(80%-a a férfiaknak átlag alatti), vajon mennyivel lehet jobb a való életben?
A fotók megítélése valóban meglepetés, mert én gondolom magam átlgosnak, de ezek a srácok jobban néznek ki nálam.
Ezzel szemben a nők képeit illetően teljesen egyet tudok érteni az értékelésekkel, a 2 szebbik valóban szép, a másik kettő meg olyan normális, átlagos, akiknél ettől még próbálkoznék adott esetben.
Elég komolyan alátámasztják a chartok ezt: "Paradoxically, it seems it’s women, not men, who have unrealistic standards for the “average” member of the opposite sex"
Ez azért döbbenetes és elgondolkodtató.
A lányok közül meg szerintem a fekete, hosszú hajú, nevetős a legszebb, a többi átlagos arcú. Talán még az első képen szereplő kicsit jobb.
De én nő vagyok, nyilván máshogy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!