Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelem árnyékába senki se léphet? A műveltség által okozott lelkitárstalanságból van kiút?
19 voltam amikor először volt pàrkapcsolatom egy szintén 19 éves fiúval. De az ő esetében a férfi elnevezés is talàló. Nagyon olvasott és céltudatos ember akit érdekel a filózofia és a pszichológia. Különösen az ókori filozofusok műveit olvassa és egyetemi előadàsokat hallgat róluk.
A lényeg az hogy egy ilyen ember lett az első szerelmem. S vele kialakult a férfiak terén való ízlésem. S nagyon feltette a lécet nàlam. Én is ilyen beàllítottságúvà vàltam. S nincsen olyan ember a korosztàlyomban aki hasónló vilàglàtàsú lenne. Aki belegondolna és ismerné a vilàg miértjeit. S nem csak a maga életét làtja hanem tud globàlisan gondolkodni.
Egyáltalàn van esély ilyen férfit talàlni a mai posztmodern vilàgban? Lelkitàrstalansàgban élek....
20\N
És a műveltséget manapság a visszafele dőlő ékezetek, S az és-ek helyett S-k alkotják?:) Vagy verset szerettél volna írni, rímek nélkül? Az intelligencia filozófiával és pszichológiával mérhető, S 19 évesen az élet szépségei helyett a múltban kell tűnődni? A posztmodern magában hordozná a hagyományos világ válságát, problematikusságot, és nyelvünk kifejező erejének korlátozottságát. Eddig szerintem senki nem jut... Akkor már legyen nihilista a társadalmunk, de nem lesz a világ posztmodern, maximum a modern művészet!:)
Nagyon elmebetegnek kell lennie valakinek, hogy ilyen sorok után szerelembe essen, kicsit szerintem lazíts, megterhelt leírnom ezt a fenti pár sort, nem az intelligenciám hiánya miatt, sőt! A lassú agysejtjeim kihalása érdekében megiszok egy jó hideg sört. És hódolok a hedonizmusnak, közben biztos hogy nem posztmodern művészeket olvasok. Ja bocsi, S!
szép dolog az elmélkedés,de ne tegyél úgy mintha csak te értenéd meg az érthetetlent.zsákszámra szaladgálnak
keresd őket bárhol,de leginkább a facebookon és tumblr-en.
3
Bocsànat ha a megfogalmazàs módom éket ütött a "lelki egyensúlyodba".
Szàmomra fontos hogy ismerjem múltúnk gondolkodóinak íràsait. Talàn elveted a gondolataikat?
Szerinted az optimàlis ha 20 évesen az élvezetek rabja lennék? A helyett hogy megprobàlnám megérteni a múltat. S a tanultak levetíteni a jelenre?
Ez a párbeszéd sokkal izgalmasabb lenne, ha tudnál értelmesen fogalmazni és helyesen írni!:) De egyefene, élvezem!!!
Fogalmazásod oly idilli számomra mint jó barátokkal kvaterkázni! Egy vágóhíd melletti sötét nyirkos sikátorban télen. A szavak tengerében rejlő finom karcsapásaid is sajnos oly esetlenek mint egy fuldokló félkarú rozmár násztánca. A legfájóbb ha valaki intelligenciájának hiányát úgy próbálja leplezni, hogy feleslegesen bonyolult mondatokat fogalmaz meg, amit maga se ért.
Igen, a teljesen eltérő normák és társadalmak miatt az akkori gondolatok jelentős része (gondolj a Föld lapos elméletre) erősen elavultak lehetnek. Leragadni a múltban szintén nem megfelelő életmód. Nem tesz senkit műveltté, csak életképtelenné. Basszus, egyszerűen fogalmazok.
Lelked múltba epekedve mit sem ér a jelen rögös útvesztőiben, fájdalmas göröngyös útszakaszon haladsz hol a magány lesz így útitársad.
Ne legyél semminek se a rabja, de élvezd ki az életet!:) A múltból tanulni jó, pl sose támadd meg az oroszokat télen! De inkább a saját tudatlanságodból tanulj, és próbáld ezt a világot élni, megélni, és élvezni!:)
Akkor elfelejted azt hogy mennyi mimden összefügg. Vajon Hitler honnan szedte a hitelveit? Nem maga talàlta ki az biztos. Hanem olvasott. Oly sok Minden összefügg.
Akkor talàn a töténelem ismeretét is elveted? Hisz ez is múlt.
Nem tudom hogy miért gond hogy így fogalmazok.
Én is ember vagyok. Csak "màs" tàrsasàgba keveredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!