Szerintetek bejövök neki, ha ilyeneket mond?
Tizennégy éves vagyok, van egy évfolyamtársam, aki lány (illetve több is, de én most egy konkrét lányról beszélek). Elég gyakran szokott ilyenekkel hülyéskedni, hogy például gyereket akar tőlem, de ezt csak amolyan pajzán humorként adja elő. Olvastam az Interneten (tehát biztos igaz), hogy ha a lányok a közös jövővel viccelődnek, akkor bejövünk nekik. Szerintetek?
Ja, és még valami! Kérlek titeket, hogy csak olyan válaszoljon, aki biztos benne, amit mondd, mert nagyon vagyok ezzel a lánnyal, és nem szeretném elszúrni egy félreértés miatt a barátságunkat. Mindezek ellenére - és mellett - pedig nem is igazán van merszem/esélyem ismerkedni, mert a kinézetem nem egy nagy durranás... Viszont iskolaelső vagyok (ami már-már kezd beteges lenni, mert a tanárok pacsiznak velem a folyosón, az igazgatóval meg Fészbukon szoktam chatelgetni...), és az egész iskolában én képviselem már csak az igényes humort, amin szinte mindenki nevet... Tehát okos vagyok, vicces vagyok, de mint tudjuk, az emberek 97%-ánál (ha kicsit nem mondok) a külső az első... A marad 3%-ból meg 1% vak...
Szóval, szerintetek?
(Jobban szeretnék nem csak ilyen mezei "Igen."-"Nem." válaszokat kapni, hanem átgondolt, szépen megfogalmazott, érvekkel teliket...)
Nos, akkor van két választásod;
1.: megadod az esélyt, és talán összejöttök
2.: marad minden, ami eddig ,viszont te tovább szenvedsz csendben.
Válassz!
Ahhoz képest, hogy 14 éves vagy, szerintem igényesen tetted fel a kérdésedet, ezért méltatlak válasszal. Illetve azt nincs honnan tudja más a lányon kívül (hacsak nem mondta el valakinek), hogy bír-e téged. Ha tényleg igaz, amit magadról írsz, valószínű nekem is tetszenél (nyugi, az én korom a tiednek kb. a másfélszerese :p).
"kinézetem nem egy nagy durranás" - ebből azt értem, hogy átlagos a kinézeted, akkor semmi ellenvetnivaló nincs benned... szerintem. Minden esetre, a tanárokkal való pajtizást szerintem ne csináld közszemlére, mert irigységet válthat ki a társaidból, aminek kiközösítés is lehet a vége. Önbizalmad látom van, picit a külsődet tekintve is tegyél ezért, s minden rendben lesz. Nyugodtan kezdeményezz a lánynál, hívd el valahova, vagy beszélgessetek valamiről kettesben, s teszteld ki előbb, hogy viselkedik ha közeledni próbálsz.
Szia! Szerintem még nagyon fiatalok vagytok ebben a korban nagyon meg lehet állapítani ,hogy tetszel e ennek a lánynak esetleg ha privátban szeretnél küldj még több információt , hogy hogy viszonyul hozzád ,mennyit és miről szoktatok dumálni ha nem az sem baj :).Viszont így látatlanban lehetséges ,hogy bejössz neki ,csak ő sem mer kezdeményezni ,ebben a korban a lányok azt várják ,hogy a fiú kezdeményezzen ,legalábbis Én így voltam ezzel. Ha viszont nem érzed ,hogy már Ő neki igenis bejössz akkor hagyd a dolgot ,mert tényleg nem lesz olyan a barátság mint volt (TAPASZTALAT) utána már nem olyan lesz a szemébe nézni.Ha szeretnél írj válaszolok szívesen ha nem akkor látatlanban ennyi :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!