Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj akivel flörtölünk egymással, sokan mondják, h bejövök neki, de hiába kérdezek tőle ilyeneket, meg utalok rá semmi állandóan kitérő válaszokad ad! Mit tegyek mert most elvagyok veszve? Fél kimondani amit érez?
Figyelt kérdés
w2013. febr. 13. 13:09
2/10 anonim válasza:
Ha nem tudsz vele az 1-ről a 2-re jutni, akkor keress mást.
3/10 A kérdező kommentje:
Fix, h bejövök neki de nem mondja ki valamiért!
2013. febr. 13. 13:15
4/10 anonim válasza:
Én is flörtölök egy férfival már pár hónapja és én is félrebeszélek olykor. Hát én se fogom kimondani (főképp nem másnak - másnak beszélek a legjobban félre). Jobban járna a férfi, ha meghívna magával valahová. Így túl bizonytalan vagyok a pasi érzéseiben.
5/10 anonim válasza:
Uccsó: akárcsak a másik fél...
6/10 anonim válasza:
Hát én biztos nem mondanék nem-et ha elhívna - kivéve ha pont lenne programom akkora. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Én már mondtam neki,h tetszik nekem!
Szerintetek még bizonytalan?
2013. febr. 13. 13:25
8/10 anonim válasza:
Nem kérdezted, hogy miért? Lehet csak nem akarja kimondani, amíg nem ismer jobban. Ez a szó nem függvénye annak, hogy elhívd magaddal.
9/10 A kérdező kommentje:
Én már kérdeztem tőle, h "nem vagy biztos magadba?" de semmi
Mondtam neki h ha nem jövök be akkor mond ki és kész nem törik össze a lelki világom!
Ja és ha kérdezek valami konkrétat az érzéseiről akkor ezt válaszolja
Csak
Mert
2013. febr. 13. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!