Hová tehetném a tengerimalacomat mert meg kell vállnom tőle sajnos mert állandóan verekszenek egymással és már engem is harapott meg csúnyán?!
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 21:09
1/10 anonim válasza:
Együtt vannak? Ha külön tennéd őket, másik ketrecbe, akkor szerintem egy idő után lenyugodna és téged sem harapna meg, csak most nagyon ideges, ez nem múlik el egyik percről a másikra.
2/10 A kérdező kommentje:
de már harmadik napja küln vannak és ha a közelébe teszem a másik malacnak egyből elkezdik csattogtatni a fogaikat
2012. dec. 3. 22:45
3/10 anonim válasza:
Adj még nekik egy kis időt, három nap nem sok, meg fogják szokni egymást.
4/10 anonim válasza:
és mégis miért teszed a másik malac közelébe?
5/10 A kérdező kommentje:
1 éve együtt vannak és mostanába kezdtek el verekedni egymással "ki legyen a főnök" címmel ugyanis a nagy malacnak ő a fia eddig jól megvoltak csak ugye felnőtt a malacka és ő akar lenni a "főnök"
2012. dec. 4. 10:32
6/10 anonim válasza:
Hirdetesd meg a gemon oldalán ott szoktak malackákat hirdetni, már mint a fórum részben. Vagy beszélj és kérj tanácsot a Magyar Tengerimalac-védő Egyesülettől hátha tudnak segíteni.
7/10 anonim válasza:
Velük fel tudod venni a kapcsolatot!
8/10 anonim válasza:
egy állatkereskedésben is beveszik szerintem, aztán eladják egy gazdinak. csak elobb ki kell próbálni, az ottani malacokkal hogyan viselkedik. ha minden rendben, akkor szerintem ez a legjobb megoldás. de csak ha biztos hogy meg kell válnod a tengerimalacodtól.
9/10 anonim válasza:
Ha nem sajnálod őket, az egyiket altasd el, ha igen, lehet hogy a citromfű segít. (mert nyugtató hatásuk van) Ja, és ha külön ketrecben vannak, akkor tedd a két ketrecet egymás mellé. Így add csak nekik a citromfüvet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!