Párok! Akik ritkán tudtok egymással találkozni, hogy ütitek el az időt, hogy ne a másik járjon a fejetekben állandóan?
Azt nem írtad, hogy mit csinálsz, tanulsz-e, hány éves vagy, dolgozol stb.
De a munka meg a tennivalók, az tud segíteni. Vagy menj el a barátaiddal valahová, csináljatok valami hosszabb progit. Illetve legyél a családoddal, testvéreiddel, ha van.
Nekem ezek segítettek, amikor a párom több hónapra kiment külföldre. És örülj, hogy csak ilyen kevés időről van szó! :)
Esetleg még: írj neki levelet, esetleg naplót, amit később megmutathatsz neki. Írd le benne, mit csinálsz, mit érzel, ha mindennap ő jár a fejedben, azt is. El fog olvadni tőle. :)
22 éves vagyok, sulit befejeztem, jelenleg munka keresésben vagyok.
2 naponta találkozom a barátnőkkel, beülünk egy kávézóba és dumálunk, de olyan rossz, hogy nem lehetek vele, Persze jó érzés, hogy van akire gondoljak, aki tudom, hogy így érez irántam, de rossz.
09:59-es vagyok. :)
Azt esetleg nem tudod megoldani, hogy nálatok aludjon a szerelmed? Vagy Te aludj náluk? Akkor legalább egyszerre sok időt tudtok egymással tölteni, nem csak 1-2 órás kávézós tali.
Nem gondolom azt, hogy függőség lenne! Teljesen rendben van, hogy ha valakit szeretsz, vele akarsz lenni. Hát nyilvánvaló. Valahogy azt kellene megoldani, hogy többet lehessetek együtt, nem pedig azt, hogyan ne gondolj rá.
Mikor délutános akkor lehetetlenség, hogy együtt aludjunk, reggel 11 órára megy be dolgozni, vagyis távolság miatt 10 után már indul is, és majd hajnali 2 körül esik haza. És ez megy már 3 hete. :(
Mikor délelőttös akkor mindig nála alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!