Én 13éves vagyok és az osztályunkból én meg egy másik lány van aki még nem menstruál és állandóan csúfolnak ez miatt mit tegyek hogy megjöjjön? A másik pedig hogy nem akarnak nőlni a melleim erre van valami tippetek hogy meggyorsitsam a növekedését?
Erre nincs segitség. Fogadd el, hogy későbben érő tipus vagy. A menstruációról csak annyit, hogy később majd azért fogsz imádkozni, hogy bárcsak ne lenne. Nem egy túl kellemes érzés havonta görcsölni, vérezni.
Az osztálytársaiddal ne foglalkozz. Előfordulhat, hogy pár év múlva sokkal szebb melleid lesznek, mint az összes többinek együttvéve.
Nem tudsz semmit tenni. Majd megnő és majd megjön ha itt az ideje.
De áruld már el, hogy mégis honnan a jó fenéből tudják az osztálytársaid, hogy ki menstruál és ki nem???
Mink mondtad el, hogy neked nem jött meg?
Más minek mondja el, hogy neki megjött?
Egyébként sem fogja ellenőrizni senki. Ha ennyire zavar, akkor mond azt, hogy neked is megjött oszt kész.
Kedves kérdező!
Ezek ellen nem tudsz mit tenni. Én a helyedben örülnék neki, hogy még nem menstruálok, nem a legjobb élmény tampont / betétet cserélgetni, bár nekem nem fáj semmim sem elötte / közbe / utána Hál'istennek, bár sokaknak fáj, akiket nem irigylek. Későn érő típus vagy, de addig örülj, még nem menstruálsz!
A melleid pedig majd megnőnek :) Nekem sincs nagy mellem, de még is élek. Attól, mert valakinek nagy a melle, még nem okosabb, ügyesebb.
14L
Az osztálytársaidra pedig ne figyelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!