Mennyire vagyok túlsúlyos?
Figyelt kérdés
162 cm 54 kg vagyok és dagadtnak érzem magam.Hiába futok, tornázok stb(eléggé izmos vagyok)... csak hízok tőle,a combomon meg eléggé meglátszik.Dagadtnak számítok?Nomális válaszokat kérek!13/L2011. dec. 6. 20:36
1/6 anonim válasza:
Már miért lennél dagadt? A súlyod tök normális, még csak most kezdesz nőiesedni, kerekedni.
A sport jó dolog és ne feledd: az izom többet nyom, mint a zsír.
2/6 A kérdező kommentje:
hát az igaz hogy az izom többet nyom mint a zsír,de mégis lötyög egy kicsit a combom.köszi :)
2011. dec. 6. 20:42
3/6 anonim válasza:
13 évesen normális, hogy kicsit össze-vissza fejlődik a szervezeted. Mozogj sokat, és kerüld az édességeket. Akkor nem lsz baj.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi.
2011. dec. 6. 20:44
5/6 anonim válasza:
Semennyire nem vagy túlsúlyos! Pont az az ideális a magasságodhoz!
6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2011. dec. 7. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!