Hormonzavaros vagyok, jócskán túlsúlyos, erős szőrzettel. Hasonló cipőben járó lányok, hogy dolgozzátok fel?
Szia!
én is hasonló cipőben vagyok mint Te, azzal a különbséggel h én nem szőrösödöm, de nagyon elhíztam a szülés után, most nem olyan régen nőgyógyászt váltottam aki végre kivizsgált és így ki lett derítve h hormonproblémáim vannak.-többek között pajzsmirígy alulműködés ezmiatt híztam- nekem most 22hós a kislányom. a férjem hála az égnek mellettem áll és támogat.most elkezdtem szedni a gyógyszereket amitől hangulatváltozásaim vannak nagyon durván, meg iszom az Alveot.fogyni eddig nem bírtam hiába diétáztam- azt mondta a doki h mostmár majd bírok- szeretnék egy elliptikus trénert venni mert egyszer azzal már sikerült fogynom diéta mellett...szóval fel a fejjel és nyugodtan írj privibe ha esteleg szeretnéd kiönteni a lelkedet valakinek aki "sorstársad":)
Szia!
Én is a sorstársad vagyok. Egyszerűen nem tudok fogyni, csak akkor, ha nem eszem és minden nap keményen edzek. Ha abbahagyom az edzést, visszajön azonnal. Egész nap csak minimálisat eszem, és mégis. És tudod mit kapok a környezetemtől? Azt hogy gusztustalan vagyok és semmit nem érek, ha nem fogyok le. A saját anyám nemfogad el így! Mindig azt mondja hogy fussak meg ne zabáljak annyit. Próbáltam már mindent, még agykontrollt is csináltam, hogy legyen egy kis önbecsülésem. De a környezetemben lévők mindig lerombolják még azt a kevéske önbizalmamat is.
Nem szabad ebbe "beleülni". A volt osztálytársamnak is ez volt a baja. Egy idő után belátta, hogy a sírással nem megy semmire. Elkezdett kozmetikushoz járni, szépen leszedette magáról a szőrt, elfogadta, hogy túlsúlyos, és próbált az alakjára megfelelő ruhát találni. Így is lehet ízlésesen öltözködni. Persze, azért próbál fogyni, de nem görcsöl rá. Egy év alatt, mintha kicserélték volna.
De ezt magadban kell először eldönteni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!