15éves lány vagyok, túlsúlyos, és szinte mindenhol
szőrös. Ezt úgy értem, hogy. (lent. )?
Figyelt kérdés
szóval nem eszek sokat, de mégis túlsúlyos vagyok, és az arcomon, hasamon, még a melleimen is szőr van. Persze nem brutálisan, de nem az a szőke kis pihécske, hanem azért látszik rendesen :S hormon problémám tudtommal nincs (1éve voltam kivizsgáláson...) de talán fogamzásgátló segítene? van itt olyan aki ,,járt már így,, ?
köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 13. 12:12
1/8 anonim válasza:
Pedig a leírtakból én is inkább hormonproblémára tippelnék :S Mennyire volt részletes a kivizsgálás? Mert lehet pajzsmirigy probléma is. A fogamzásgátlót addig nem ajánlom, ameddig 100%-ig be nem bizonyosodik, hogy nem hormon, vagy szervi probléma okozza. A szőrproblémára azt ajánlom, hogy kend be szőkítő krémmel (ha kiszednéd/gyantáznád csak még erősebb lenne), és akkor beleolvadnak a pihékbe. A túlsúly ellen meg próbálj felkeresni egy dietetikust, hogy személyre szabott étrended legyen, és próbálj sportolni (pl úszni, mert szerintem az az egyik legkevésbé megerőltető, mégis látszik az eredmény). A pajzsmirigyedet mindenképpen vizsgáltasd ki, mert szinte minden tünet illene rá.
2010. aug. 13. 12:31
2/8 anonim válasza:
Milyen hormonokat néztek? Menzeszed rendben van?
Mert ez eléggé PCO gyanús.
2010. aug. 13. 15:08
3/8 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat...
ööö igazából már nem nagyon emlékszem hogy milyen vizsgálat volt, de arra emlékszem, h volt...a túlsulyom miatt. de az tuti , h nem volt nagyon részletes a vizsgálat.
2010. aug. 13. 19:23
4/8 A kérdező kommentje:
jah, és már 5éve van menzeszem (elég korán jött meg) de nem tudom kiszámolni pl h mikor jön majd meg, mert van mikor késik, és van mikor előbb megjön...
2010. aug. 13. 19:42
5/8 anonim válasza:
velem volt ien hát mivel tulsulyos vok és rajtam is sok a ször szinte mindenhol ugy mint neked
2010. aug. 14. 09:31
6/8 anonim válasza:
és láccik de annyira nem
am 14 vok
2010. aug. 14. 09:32
7/8 anonim válasza:
Menj el endokrinológushoz szerintem.
2010. aug. 14. 16:29
8/8 anonim válasza:
hát mondjuk szemöldök csipesszel vagy gyangázd le az arcod,és borotválkozz meg(lábadon,stb).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!