Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » MOst mit tegyek? (11 éves...

MOst mit tegyek? (11 éves vagyok és lány)

Figyelt kérdés
Még nem jött meg, de ma amikor fürödtem akor sejtmagok( vagy olyasmik) a nemiszervemből kijöttek. Anyuék még nem tudják, kérlek segítsetek! ( a helyesírást ne nézzétek)
2011. nov. 30. 19:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Tudod mi az a sejtmag? Sejtmagokat nem láthattál szabad szemmel, valamivel kevered. Akkor mi is jött ki?:)
2011. nov. 30. 19:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A sajtmag szabad szemmel nem látható.Mást láttál te:)
2011. nov. 30. 19:46
 3/11 anonim ***** válasza:

11 évesen nem írhatsz ide hivatalosan! 18 alatt nem lehetne :P

amugy itt kérdezd meg szerintem, mert szakszerű választ kapsz hozzáértőtől: [link]

(ott van fent hogy kérdezek a webdokitol, na ott kérdezd meg ezt)

2011. nov. 30. 19:47
 4/11 MariskaHargitai válasza:
Jobban jársz ha elmondod anyunak! XDDDDDD
2011. nov. 30. 19:47
 5/11 anonim válasza:
80%

11 évesen merész dolog ide írni, de

megnyugtatlak azok nem sejtmagok voltak, azt nem látnád szabad szemmel

És megint megnyugtatlak, nekem 13 évesen volt először menstruációm, szóval nem vagy lekésve semmiről, ha erre gondoltál, ha nem akkor bocsi

2011. nov. 30. 19:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Szólj anyukádnak!Nem lessz semmi bajod,ilyen ügyekben nyugodtan fordulj a muterhoz ,mert ő is nő és tudja hogy mikor min mész át ,mert azt már ő is átélte!Szal bátran kérdezd a muterod és sok bajban tud neked segíteni.Meghát a tampont is ők tudják megvenni neked ha kell.Szal no para!
2011. nov. 30. 19:49
 7/11 anonim ***** válasza:
olvass: [link]
2011. nov. 30. 19:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy valami folyásod volt, mert felfáztál. Szólj Anyukádnak vagy tanárnődnek, ha büdös is meg minden és nagyon aggódsz akkor kérj meg valakit, hogy kísérjen el egy orvoshoz. Amúgy szerintem a körzetihez egyedül is elmehetsz.

Ha a mensi miatt aggódsz nem kell parázni. Igaz én 11 múltam 3 hónappal mikor megjött először, de ismertem olyat akinek 15-16 éves korában esett túl ezen. Nyugi.

23/N

2011. nov. 30. 19:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szólj Anyukádnak vigyen el orvoshoz, mert ezt látnia kell!
2011. dec. 1. 07:36
 10/11 anonim válasza:
De h kell megmondani anyudnak h menstruálsz mert nekem a szüleim nagyon olyan cikisek és nem szereném ha anya barátnője tudná v a mamám v az apukám...
2011. dec. 5. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!