Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány vagyok. Szeretnék fogamzásgátló tablettát szedni a (borzalmasan csúnya) pattanásaimra. Szűz vagyok, és félek a vizsgálattól. Egyáltalán, ha megmondom, hogy a pattanásaimra kell, meg fog vizsgálni?
Akkor basszus, keress fel egy értelmes bőrgyógyászt!
Amúgy meg mindenki átesik ezen, csak valakinél enyhébb, valakinél durvább lefolyású ez az időszak, mégsem rohangál mindenki fogamzásgátlóért. Aztán ha meg szétbarmolja a szervezetedet, majd jössz ide sírni.
Nyilván orvosa válogatja, hogy meg fog-e vizsgálni vagy sem. Olyanhoz menj, akit valamelyik barátnőd már ismer és ajánl.
26/f
Köszi:)
Szerinted is nagyon káros?
A fogamzásgátlótól meg más bajod lesz.
Normális ciklusod van? Mindig rendszeres? Hány éve menstruálsz? Egyébként ha bőrgyógyász mondta, miért nem írta fel?...
Diane35 való a pattanásokra. Ennek a mellékhatása csak a fogamzásgátlás, nagyon alacsony a hormontartalma.
Nekem ez segített és én is nagyon fiatal voltam. Ha szűz vagy, az orvos nem fog megvizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!