Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 16 éves lány vagyok. Szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány vagyok. Szeretnék fogamzásgátló tablettát szedni a (borzalmasan csúnya) pattanásaimra. Szűz vagyok, és félek a vizsgálattól. Egyáltalán, ha megmondom, hogy a pattanásaimra kell, meg fog vizsgálni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 21:15
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
30%

"Na szép 16 évesen már gáz,hogy nem voltam "úgy"fiúval?Nem baj,nem is leszek egészen addig,amíg nem leszek igazán szerelmes.. "

Sosem írtam, hogy gáz lenne, én a 12-13 évesen szexelőket sokkal gázabbnak tartom. De egy orvos mi alapján döntse el, hogy ki mond igazat és ki nem, ha nem jogosult elvégezni a megfelelő vizsgálatot? Ez minden.

2011. márc. 13. 22:35
 22/45 A kérdező kommentje:
Jól van na.Tényleg igazad van.Köszönöm a hasznos információkat:)
2011. márc. 13. 22:43
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

Menj el egy nőgyógyászhoz, mond el mire akarod, ha ő azt mondja, hogy oké ő erre ad gyógyszert, akkor jót fog rá adni. Megvizsgál ha megvizsgál, nem kell félni tőle, életed során hidd el lesz még alkalom mikor menni kell oda, pl 18 felett éves rákszűrés, fertőzés (mondjuk gomba), terhesség, stb. Egyáltalán nem vészes. Lehet hogy kellemetlennek érzed, de ez vele jár a női létnek, nem szabad félni tőle. Úgy kell rá gondolni, mint amikor spatulával megnézik a torkod ott is kotorásznak benned :)

És mikor én 13 évesen fertőzéssel voltam, tőlem megkérdezte szűz vagyok-e, én is meglepődtem, hogy jé itt ez már ilyenkor kérdésként felmerülhet? Megmondtam, hogy igen és kész. Anyukád is benn lehet veled, szóval semmi baj nem lesz.

2011. márc. 14. 13:30
 24/45 anonim ***** válasza:
Már nagyon rég, pontosan nem emlékszek mennyi idő után múltak el. Több évig szedtem, fél évente tartottam egy hónap szünetet, nem jöttek vissza a pattanások és nem is híztam meg tőle. Később átváltottam rendes fogamzásgátlóra, mert már volt barátom, és akkor se jöttek vissza a pattanások.
2011. márc. 14. 16:40
 25/45 A kérdező kommentje:

13:30 és 16:40

Köszönöm a válaszokat,legalább egy kicsit megnyugodtam:)

Egyszerűen már elegem van ebből az egész helyzetből,nemcsak,hogy csúnya,de olyan szinten gyulladásban van,hogy fáj is:SEz már nem is pattanás,hanem akne:@

2011. márc. 14. 18:50
 26/45 anonim ***** válasza:
70%

Először is ez már milyen baromság, hogy az orvos nem hiszi el, hogy szűz? Érdekes nekem 20 felül is elhitték.

Kérdező, neked meg nem a fogamzásgátló a megoldás a problémádra, az nem egészséges, és egyéb más bajokat okozhat, ha a pattanást meg is szünteti. Én nekem biztos az lenne az utolsó megoldás, menj el, jó, magán bőrgyógyászhoz, vizsgáljanak ki normálisan, háziorvoshoz is elmehetsz, hormonvizsgálat mi egyéb. Aztán annak fényében majd felírnak megfelelő krémet. Kamaszkorban egyébként is normálisnak mondható a pattanás, amennyiben kóros, akkor mint írtam, bőrgyógyász.

2011. márc. 15. 20:50
 27/45 anonim ***** válasza:
38%
Már írta a kérdező, hogy minden krémet kipróbált.... Teljesen megértem, mert ugyan ebben a cipőben jártam, nem tudtam elmenni egy strandra, mert borzasztóan néztem ki. Igenis, szedjen fogamzásgátlót, miért lenne az olyan veszélyes? Ma már olyan korszerű készítmények vannak, hogy semmi baja nem lesz tőle.
2011. márc. 16. 10:22
 28/45 anonim ***** válasza:
80%

Semmi baja? Max trombózist kap, végül is az nem olyan nagy probléma..mi?...

Emellett elhízás, állandó hüvelyi fertőzések, libidócsökkenés (igaz, az őt most nem érinti még), migrén stb...

2011. márc. 16. 12:36
 29/45 anonim ***** válasza:
52%
Ezek mellékhatások és nem biztosan jelentkező hatások. Mellesleg már leírta, hogy volt bőrgyógyásznál nem a google-ön találta az ötletet, hanem orvos ajánlotta neki, aki meg had értsen már hozzá picit. Az is lehet, hogy ez már a 4dik orvos, és lehet hogy magán is. Persze, hogy nem az első lépés a fogamzásgátló a pattanásra, de HA SEMMI MÁS NEM MŰKÖDIK és az orvos is ezt tanácsolja akkor nem a legveszélyesebb mellékhatásokat kéne felsorolni mert akkor meg krémtől kaphat allergiás rohamot is amitől meghal, na bumm, mégse ez a jellemző nem igaz? Én szedek fogamzásgátlót bár én baba ellen, de nem híztam, nem kaptam trombózis, nem fáj tőle a fejem, semmi bajom nincs tőle, csak a peteérésem állt le, a hüvelyfertőzést meg nehogy már egy szájon át bevett tablettától kapja az ember, ami hormonokat juttat a szervezetedben, aminek semmi köze a gombák szaporodásához és meglétéhez a hüvelyben oké? Erre azt mondja a nőgyógyász, hogy partner, uszoda, tisztálkodási probléma és nem gyógyszer.
2011. márc. 16. 14:16
 30/45 anonim ***** válasza:

Fejfájáscsillapítót szedsz, válaszoló?

Ez pl az algopiryn egyik lehetséges mellékhatása.

A túlérzékenységi reakció által kiváltott életveszélyes állapot figyelmeztető tünetei: hideg verítékezés, vérnyomásesés, szédülés, gyengeség, hányinger, bőrelszíneződés és fulladás. Ehhez társulhat még arcduzzanat, viszketés, szívtáji szorítás, heves szívdobogás és a végtagok hidegérzete.

Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

2011. márc. 16. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!