Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány vagyok. Szeretnék fogamzásgátló tablettát szedni a (borzalmasan csúnya) pattanásaimra. Szűz vagyok, és félek a vizsgálattól. Egyáltalán, ha megmondom, hogy a pattanásaimra kell, meg fog vizsgálni?
első 21:44-es
Rendszeres,3 éve menstruálok,és ez egy nagyon jó kérdés...
"nagyon alacsony a hormontartalma"
A Dianénak? Hát azért nem mondanám. A legmagasabb hormontartalmú a "fogamzásgátlók" között.
De ilyen problémára tényleg ezt adják.
Viszont csak fél évig szabad szedni, és sokszor visszatérnek a problémák az abbahagyás után.
De a dianét felírhatja bőrgyógyász is. Nem értem miért javasolta, ha felírni nem hajlandó.
Manapság már én se hinnék feltétel nélkül egy 16 éves lánynak, ha azt mondaná, hogy szűz. Nyilván a bőrgyógyász nem akart kockáztatni, ezért bízza a nőgyógyászra.
Egyébként meg kedves kérdező, nincs miért paráznod. Te választod az orvost, ha a barátnőid túlélték, Te is túl fogod. Lehet kicsit furcsa lesz ez az intim helyzet, de minden nő túlesik ezen.
Benéz, "minden rendben", megírja a receptet, viszlát.
Na szép 16 évesen már gáz,hogy nem voltam "úgy"fiúval?Nem baj,nem is leszek egészen addig,amíg nem leszek igazán szerelmes..
Tudom,hogy csak ennyi lenne a vizsgálat,de egyszerűen ááááááh.
22:15-ös
Mennyi idő után múltak el a pattanások?
Amikor abbahagytad visszajöttek?
Híztál tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!