Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 16 éves lány vagyok. Szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány vagyok. Szeretnék fogamzásgátló tablettát szedni a (borzalmasan csúnya) pattanásaimra. Szűz vagyok, és félek a vizsgálattól. Egyáltalán, ha megmondom, hogy a pattanásaimra kell, meg fog vizsgálni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 21:15
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

első 21:44-es

Rendszeres,3 éve menstruálok,és ez egy nagyon jó kérdés...

2011. márc. 13. 21:47
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, nekem sem a bőrgyógyász írta fel, mert ha pl nem vagy szűz, akkor előtte meg kell, hogy vizsgáljon egy nőgyógyász.
2011. márc. 13. 21:51
 13/45 A kérdező kommentje:
De szűz vagyok,ha nem lennék valószínűleg nem paráznék attól az 1 perces vizsgálattól..
2011. márc. 13. 21:52
 14/45 anonim ***** válasza:

"nagyon alacsony a hormontartalma"

A Dianénak? Hát azért nem mondanám. A legmagasabb hormontartalmú a "fogamzásgátlók" között.

De ilyen problémára tényleg ezt adják.

Viszont csak fél évig szabad szedni, és sokszor visszatérnek a problémák az abbahagyás után.

De a dianét felírhatja bőrgyógyász is. Nem értem miért javasolta, ha felírni nem hajlandó.

2011. márc. 13. 22:01
 15/45 A kérdező kommentje:
Nem tudom,meg írt fel Sotret-et is,ezt is fogamzásgátlóval kell szedni.Teljesen kétségbe vagyok esve,már nem tudom,hogy mit csináljak.Szerintem lassan nincs az a kenőcs,amit ne használtam volna:(
2011. márc. 13. 22:07
 16/45 anonim ***** válasza:
72%

Manapság már én se hinnék feltétel nélkül egy 16 éves lánynak, ha azt mondaná, hogy szűz. Nyilván a bőrgyógyász nem akart kockáztatni, ezért bízza a nőgyógyászra.

Egyébként meg kedves kérdező, nincs miért paráznod. Te választod az orvost, ha a barátnőid túlélték, Te is túl fogod. Lehet kicsit furcsa lesz ez az intim helyzet, de minden nő túlesik ezen.

Benéz, "minden rendben", megírja a receptet, viszlát.

2011. márc. 13. 22:08
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit tudok mondani, hogy évekig szedtem, fél évente valóban kell tartani egy hónap szünetet. nekem nem lett tőle semmi bajom, csak elmúltak a pattanásaim. Az egész hátam tele volt, meg az arcom is.
2011. márc. 13. 22:15
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Megint én. Engem nem vizsgáltak meg szűzen, nem tudom máshol ez hogy van.
2011. márc. 13. 22:16
 19/45 A kérdező kommentje:

Na szép 16 évesen már gáz,hogy nem voltam "úgy"fiúval?Nem baj,nem is leszek egészen addig,amíg nem leszek igazán szerelmes..

Tudom,hogy csak ennyi lenne a vizsgálat,de egyszerűen ááááááh.

2011. márc. 13. 22:18
 20/45 A kérdező kommentje:

22:15-ös

Mennyi idő után múltak el a pattanások?

Amikor abbahagytad visszajöttek?

Híztál tőle?

2011. márc. 13. 22:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!