Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Én 13éves vagyok és az osztály...

Én 13éves vagyok és az osztályunkból én meg egy másik lány van aki még nem menstruál és állandóan csúfolnak ez miatt mit tegyek hogy megjöjjön? A másik pedig hogy nem akarnak nőlni a melleim erre van valami tippetek hogy meggyorsitsam a növekedését?

Figyelt kérdés
menstruáció és a mellek növekedésével bajban vagyok segitsetek létszives!!!
2011. dec. 16. 16:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. * Úgy látszik. Ezt akartam írni az elején.
2011. dec. 17. 07:51
 12/13 anonim válasza:
Szia :) énis igy voltam mint te , majd én lettem az egyedüli akinek még enm jött meg , nagyon beparáztam , és majd egész szünidő alatt képzelegtem , hogy most jön meg és mégse jött meg , majd amikor elfeledkeztem róla egyszercsak megjött :) anyira akartam hogy ojanokat is mondtam hogy azt se bánom ha nagyon fogok görcsölni , emg ilyenek , és most képzeld meg se érzem , neked is szerintem hamarosan megjön , ha már van fehérfojásod akkor biztos , , nem minden lány egyszerre érik meg ez függ a kortól , érettség genetika , ugyhogy várj
2011. dec. 17. 08:41
 13/13 anonim válasza:
Ne aggódj! :) Van ismerősöm, akinek 16 éves korában jött meg és irigyeltem, mert én már 11 éves korom óta szenvedek vele. Nem maradtál le semmiről:)kivéve a fájdalomról. A mellnövekedéssel meg nem tehetsz semmit, de ha ez megnyugtat egyik barátnőmnek kb 17 éves koráig semmit nem nőtt, utána kezdett és most már nem mondhatni hogy kicsi.
2011. dec. 17. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!