Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az feltűnt már nektek is,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az feltűnt már nektek is, hogy az egyedülálló nők közül szinte mindnek van egy ideális álompasija?

Figyelt kérdés
Ilyen feltételek mellett mégis hogyan legyen esélye a hétköznapi átlagférfinak?
2015. júl. 6. 21:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Mindenkinek van álomnője/álompasija is nemtől függően. Kérdéses hogy képes-e a valósággal kiegyezni vagy az álmait kergeti? Mert nagyon kevésszer jön be hogy az álom megvalósul.

Kivétel ha nem vagy jómodú és "álomnők külsőleg" bomlanak utánad. Ellentétesen "álomnő a férfiak számára" és válogathatsz a pénzes pasik között.

Másfajta álomnőre/férfire sokkal nehezebben találhatsz rá.

2015. júl. 6. 21:44
 2/13 anonim ***** válasza:
61%
Sőt képzeld, még a párkapcsolatban élő nőknek is van "álompasija".
2015. júl. 6. 21:44
 3/13 A kérdező kommentje:
#2: YOU DON'T SAY! Te agytröszt!
2015. júl. 6. 21:45
 4/13 anonim ***** válasza:
7%

van csak önképe nincs :D legalábbis egészséges a legtöbbnek,így ez van,a ki szép válogasson,aki nem az gondolkodjon

megint buddha szintű bölcs vagyok

2015. júl. 6. 21:46
 5/13 anonim ***** válasza:
53%

Lehet te is valakinek az "álomférfije" vagy csak meg kellene találnod azt a nőt. Kérdéses neked bejöne-e a csaj.

Bár az álomférfiak 990% jó megjelenésű, sikeres és jómodú férfiak akik tudjak hogyan kell kezelni a nőt.

2015. júl. 6. 21:51
 6/13 anonim ***** válasza:
23%
igen minden nő a szőke herceget várja még az extra rondák is aztán csodálkoznak hogy nincs senkijük
2015. júl. 6. 22:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen, egyedülálló nőként állíthatom h igaz. Meg is találtam a számomra tökéleteset, de mint kiderült neki én nem vagyok az. Pedig tényleg olyan akiről kislányként álmodtam...*-*
2015. júl. 6. 22:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Persze. Hiszen nekem szinglikent peldaul sokkal tobb idom van azon agyalni, hogy milyen alompasit akarok magamnak...
2015. júl. 6. 22:56
 9/13 anonim ***** válasza:
65%

Az ilyen kérdést feltevő embernek általában az a problémája, hogy nem sikerek a nőknél. Ne fájjon neked, hogy a nőknek vannak igényeik, elvárásaik, hiszen Te sem jönnél össze akárkivel. Általában a nők ápolt, humoros, intelligens, családcentrikus férfira vágynak, mert ilyen férfival képesek leélni egy életet, nem pedig olyannal, akivel átbuliznak 2 évet, de végül is komolyságra képtelen. Nem gondolom, hogy a nők elvárásai irreálisak lennének, és nagy tévhit, hogy a nők csak a helyes/rosszfiú/gazdag férfiakra buknak, ezeket mind azok állítják, akik odamentek egy nőhöz, de az lerázta őket ezzel tönkretéve a hiúságukat, vagy azok mondják, akik még csak meg se merik közelíteni a kiszemelt nőt, mert annyira nincs önbizalmuk.

Ha egy férfi nőt akar, előtte tegye magát rendbe lelkileg, hogy ne egy roncs legyen, aki úgy indul nővadászatra, hogy ,,az összes nő egy k*rv4, bezzeg ha rosszfiú lennék, máris mind előttem térdelne". Ha nincs benned tisztelet, olyan nőt fogsz megszerezni (már ha szerzel egyáltalán), aki téged sem fog tisztelni. Aztán szép kis kapcsolatotok lesz (=2 hétig tartó).

Az meg, hogy egy szép nő válogasson nyugodtan, a csúnya meg érje be a gyökérrel, nem fair, tekintve, hogy a külső nem befolyásolja az értelmi képességeket, azaz attól még, hogy valaki csúnya, még ugyanúgy vágyhat normális férfira.

Mint ahogy sok csúnya férfi is végül szép nő mellett köt ki. Ha egy férfi nem helyes, ne azon a tévképzeten lovagoljon, hogy a nők a külsőre mennek, hanem törekedjen arra, hogy egészséges lelkületű, humoros és eszes legyen, mert ezekkel lehet tényleg megfogni egy nőt.

Ne a bulikban pucsító macák legyenek a nőideálok, hanem a valódi nők, akik mosollyal és kedvességgel hódítanak, nem pedig riszálással.

L23

2015. júl. 7. 02:55
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
Nekem az tünt fel, hogy egyre több ilyen témájú kérdést írsz ki. Ez azért elég szánalmas.
2015. júl. 7. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!