Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az feltűnt már nektek is,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az feltűnt már nektek is, hogy az egyedülálló nők közül szinte mindnek van egy ideális álompasija?

Figyelt kérdés
Ilyen feltételek mellett mégis hogyan legyen esélye a hétköznapi átlagférfinak?
2015. júl. 6. 21:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt idealom, amikor szingli voltam. Sok pasival ismerkedtem. Rondakkal is. Es nem hivattam meg magam semmire. N
2015. júl. 7. 08:57
 12/13 anonim ***** válasza:
31%

Igen, ez így van. Elképzelnek egy ideális álompasit, és tolómérővel, körzővel ellenőriznek minden illetőt, ha csak 1 ponton is eltér, mehet a levesbe.

"Ne fájjon neked, hogy a nőknek vannak igényeik, elvárásaik"

Úgy 50 éves koruk környékén majd rájönnek, hogy igényeik azok lehetnek, de teljesülni nemigen fognak. Akkor mindenesetre már késő lesz, az nevet aki utoljára nevet :D

"Általában a nők ápolt, humoros, intelligens, családcentrikus férfira vágynak, mert ilyen férfival képesek leélni egy életet"

Feltételezem, a "jóképű" és a "gazdag" csak véletlenül,figyelmetlenségből maradt ki...

"nagy tévhit, hogy a nők csak a helyes/rosszfiú/gazdag férfiakra buknak"

Olyan érdekes dolog, hogy a jóképű, gazdag férfiak valahogy mégis mindig elkelnek :D bizonyára csak fatális véletlen lehet.

"Az meg, hogy egy szép nő válogasson nyugodtan, a csúnya meg érje be a gyökérrel, nem fair, tekintve, hogy a külső nem befolyásolja az értelmi képességeket, azaz attól még, hogy valaki csúnya, még ugyanúgy vágyhat normális férfira.

Mint ahogy sok csúnya férfi is végül szép nő mellett köt ki. Ha egy férfi nem helyes, ne azon a tévképzeten lovagoljon, hogy a nők a külsőre mennek, hanem törekedjen arra, hogy egészséges lelkületű, humoros és eszes legyen, mert ezekkel lehet tényleg megfogni egy nőt."

Aha értem, tehát ha egy prasnya nőnek nem jut jóképű férfi és "be kell érnie egy gyökérrel", az nem fair. Bezzeg ha egy ronda férfinak nemjut jó csaj, az már egyből más, az fair dolog ugye :DDDDDDD minden szentnek maga felé hajlik a keze, tartja a a mondás :D

Ezek után, ha nem baj, nem tudtam túlságosan komolyan venni amit idefirkantottál...

2015. júl. 7. 16:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Álmodozni azt lehet, de azért remélem, hogy van még realitásérzékük is, mert ha minden nő széngazdag és számára nagyon jó kinézetű férfiról álmodozna, és ezek alapján próbálnának választani, akkor nem sok nőnek lenne párja.
2015. júl. 7. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!