Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik! Le tudnátok írni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Le tudnátok írni hogy nektek milyen egy ideális nő, kívülrő és belülről?

Figyelt kérdés

2015. aug. 12. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:

hosszú, privátban ment :)

22F

2015. aug. 12. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Külsőre nem különösebben tudok mit mondani. Egyszerűen tetsszen és kész. Persze az mindig alap, hogy adjon magára, legyen ápolt/tiszta/igényes stb.

Belsőre: legyenek céljai, ambíciói, tervei, álmai és merjen küzdeni értük. Törődjön velem, tűrjön meg maga mellett (:DD), szeressen, legyen értelmes, de vicces is, lehessen vele komolyan és komolytalanul is beszélni. Sok minden múlik a részleteken, amit úgysem tudok leírni, de valahogy így nézne ki az ideálom.

2015. aug. 12. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre nincsenek elvárásaim, csatlakoznék az előbbi hozzászólóhoz: Nekem tetsszen, az a lényeg. Olyan dolgokat nem kívánok, hogy legyen szőke hajú, meg mit tudom én.

Belsőre: Legyen humoros, és intelligens. Szóval lehessen vele hülyülni, és az élet komolyabb oldaláról is vitázni: Életről, halálról, Istenről, az univerzumról, mindenről.

Ne legyen beképzelt, és másokat lenéző. Legyen őszinte, és szociálisan érzékeny.

Ha valami problémája van a kapcsolatunkkal, akkor mondja meg, és próbáljuk ketten megoldani, ahelyett, hogy elmegy pizsipartyzni a barátnőivel, aztán másnap kidob, mint a szemetet. Ne a veszekedésre, hanem a kommunikációra helyezze a hangsúlyt.

Ne legyen feminista, illetve szélsőjobboldali.

És végül, de nem utolsósorban: Tudja mit jelent az a szó, hogy szeretet, és aszerint viszonyuljon hozzám. Ha ez megvan, akkor a többiből akár engedni is képes vagyok. Mert ez a legfontosabb szerintem egy kapcsolatban. Akkor nagy problémák nem lehetnek.

2015. aug. 12. 16:39
 4/6 Blade Bone ***** válasza:
Külsőre én pl szeretem ha egy lány természetesebb :) belsőre, mindenképpen legyen őszínte, főként ha rákérdezek valamire, legyen éles eszű, legalább annyira mint én, hogy ha mondok valamit pl akkor értse, vagy ha mégse érti, merje kimondani, mert kérdezés nélkül nem kapunk választ sem. Legyen szorgalmas, mert imádom ha egy lány sürog-forog mert ezzel motivál engem is, és szeressen fejlődni, mert én is szeretek és így a közös életünk során egyre jobbak és jobbak lehetünk. :) Plusz amik még boldoggá tennének, ha szeretne, vagy megtanulna főzni a kedvemért, vagy a családunkért. És a család ne gondot jelentsen a számára, hanem biztonságot és nyugalmat ami szent.
2015. aug. 12. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:
A hármas számú válaszoló vagyok. Egy fontos aspektust kihagytam, ez pedig a szex: Ha biszexuális, vagy túl sok fiúval feküdt le előttem, akkor nem kell. Félreértes ne essék, egyik esetben sem ítélem el, csak párkapcsolatot nem kívánok vele. Előbbivel azért nem, mert egy biszexuálisnak szerintem sosem lehet kielégíteni az igényeit, hiszen a saját nemére is vágyik, nem csak az ellenkezőre. Én meg sem nyitott kapcsolatot, sem megcsalást nem akarok az életemben.
2015. aug. 12. 16:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Hosszú, enyhén hullámos aranybarna haj; nagy, vidám zöld szemek; kedves, mosolygós arc; hosszú lábak; kerek, sportos fenék; kicsi, de telt gömbölyű cicik; karcsú testalkat

Kedves, segítőkész, nem hisztis, mélyérzésű, őszinte, odaadó, megértő

Nekem ez az abszolút ideálom, aki az elmémben él, de persze nem kergetek ábrándokat, és nincsenek ilyen elvárásaim.

Nekem elég, ha találok egy átlagos csajt, aki viszont szeret, és megértjük egymást.:) sajnos eddig nem áll jól a szénám e téren, de nem adom fel.

18/F

2015. aug. 12. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!