Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a ti szemetekben hogyan nézne ki ideális esetben a párotok, vagy a leendő párotok szerelmi élete, mielőtt megismert titeket?
Nagyon sok rövidebb kapcsolata volt,
vagy egy nagyon hosszú,
vagy még sosem volt barátnője,
vagy már annyi nővel volt hogy számolni se tudja,
vagy még sosem volt nővel...
Ilyesmire gondolok.
Nekem férfi szemmel az lenne az álomszerű, ha a páromnak én lennék az első férfi az életében, minden szempontból.
Persze ez nem alapkövetelmény, csak számomra ez lenne a legideálisabb.
Ezek szerint nőként ilyesmire senki nem vágyik, a fiatalabb hölgyek sem? :D
A legjobb, ha több hosszabb kapcsolata volt.
Én fiatalabb koromban sem akartam egy teljesen tapasztalatlannal kezdeni.
"Mert ha egy felnőtt férfi még sosem volt nővel, vagy nem járt senkivel azzal valami nagyon nincs rendjén, vagy a fejében, vagy máshol."
Értem. Tehát aki mondjuk 20 éves korában nem volt nővel, az ne is próbálkozzon, mert biztos alkalmatlan. Gratulálok a véleményedhez!
11: Nekem is az lenne. :) ... De én is férfi vagyok.
Valamilyen szinten izgatna, ha én lennék neki az első és egyetlen,de általában ilyenkor jön az,hogy ő még élni akar,másik lánnyal is ki akarja próbálni...stb.
+ mivel még én is szűz vagyok érdekesen alakulna az első együttlét...
(Viszont semmiképpen nem akarok olyan társat aki az össze-vissza dugás híve.)
Végső soron szerintem mindegy,csak a jövőről alkotott képünk egyezzen.
"Nekem férfi szemmel az lenne az álomszerű, ha a páromnak én lennék az első férfi az életében, minden szempontból.
Persze ez nem alapkövetelmény, csak számomra ez lenne a legideálisabb."
Nekem női szemmel rémálom, ha én lennék az első. Az ember mindig viszonyít, és ha tökéletes is közöttünk minden, ő ezt addig nem fogja tudni, ameddig nem volt rossz kapcsolata. Ezért van az, hogy sokan kilépnek az első kapcsolatból, akkor is, ha nem volt semmi javíthatatlan probléma vele. A párkapcsolatok működését meg kell tanulni, bizonyos tipikus hibákat szinte mindenki elkövet az első alkalmával, amiből aztán tanul, és a következőben töretlen marad a bizalom és összhang. Nem szeretnék ugródeszka lenni senki boldogságához.
Szűz, vagy valamennyire tapasztalt, az mindegy. A lényeg, hogy ne menjen végig a fél városon, és ne legyen az a fajta, aki csak addig teszi a szépet, ameddig meg nem kap, aztán lelép. Egy-két egyéjszakás kaland se tragédia, ha volt neki.
Végül az igazi és egyetlen szerelmem, a férjem, velem vesztette el a szüzességét. Tapasztalatból tudom, hogy ez nem egyenlő azzal, hogy béna az ágyban. Pont ő tanított meg arra, hogy képes vagyok orgazmusra, csak eddig nem volt hozzá megfelelő partner.:-)
"Valamilyen szinten izgatna, ha én lennék neki az első és egyetlen,de általában ilyenkor jön az,hogy ő még élni akar,másik lánnyal is ki akarja próbálni...stb.
+ mivel még én is szűz vagyok érdekesen alakulna az első együttlét..."
Nem kettős mérce ez? Téged zavarna, hogy szűz, miközben te is az vagy. Akkor ő is mondhatná azt, hogy nem jön össze veled, mert szűz vagy.
"Nekem női szemmel rémálom, ha én lennék az első. Az ember mindig viszonyít, és ha tökéletes is közöttünk minden, ő ezt addig nem fogja tudni, ameddig nem volt rossz kapcsolata. Ezért van az, hogy sokan kilépnek az első kapcsolatból, akkor is, ha nem volt semmi javíthatatlan probléma vele. A párkapcsolatok működését meg kell tanulni, bizonyos tipikus hibákat szinte mindenki elkövet az első alkalmával, amiből aztán tanul, és a következőben töretlen marad a bizalom és összhang. Nem szeretnék ugródeszka lenni senki boldogságához."
Az a lehetőség fel sem merül benned, hogy nem ugródeszkaként akarna használni, hanem 1 kapcsolatot akar az egész életében? Hibákat meg mindenki elkövet, így van, de attól még egyáltalán nem biztos, hogy tönkremenne a kapcsolatotok.
Ráadásul ha mindenki így gondolkodna, mint te, akkor idővel egy párkapcsolat se lenne, mert senki nem lenne hajlandó olyannal összejönni, akinek még nem volt.
"Az a lehetőség fel sem merül benned, hogy nem ugródeszkaként akarna használni, hanem 1 kapcsolatot akar az egész életében? Hibákat meg mindenki elkövet, így van, de attól még egyáltalán nem biztos, hogy tönkremenne a kapcsolatotok.
Ráadásul ha mindenki így gondolkodna, mint te, akkor idővel egy párkapcsolat se lenne, mert senki nem lenne hajlandó olyannal összejönni, akinek még nem volt."
Más 16 évesen szűzzel kezdeni, és más családalapítás előtt. 25-35 évesen ember nem kockáztat éveket az életéből egy olyan ember mellett, akinek még nincs konkrét elképzelése arról, mit vár el egy párkapcsolattól és neki mit kell beletennie. Minden ember úgy indít, hogy csak egy kapcsolatot akar egész életében, méghozzá az első szerelmével, de őszintén, hány százalékuk lesz végül ténylegesen az első és utolsó? Az ember nem fog egyedülállóként pusztán az életkora múlásával párkapcsolati tapasztalatot szerezni, úgyhogy aki 30 évesen kezd először párkapcsolatba, ugyanúgy a nulláról kezd mindent, mint egy tini. A kérdező ideális múltat kérdezett, és nem, egyáltalán nem ideális, ha az ember párjának még nem volt korábban párkapcsolata senkivel. Más kérdés, hogy még mindig jobb a szűz, mint a lerágott csont, de a kérdés nem arról szólt, kezdenél-e szűzzel, ha úgy éreznéd, ő az igazi.
19: Akkor akinek mondjuk 20 éves koráig nem volt kapcsolata bizonyos okokból, (ez több ok is lehet) annak utána már ne is legyen?
Szerintem ez hülyeség.
Ennyi erővel azon is lehetne aggódni, hogy akinek már volt párkapcsolata, valami miatt véget ért. Tehát lehet, hogy nem túl alkalmas párkapcsolatokra. De csak lehet. Ugyanúgy, akinek még nem volt. Lehet, hogy nem alkalmas rá, de csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!