Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz kérdés, mikor illik elmondani egy leendő kapcsolatban olyat, hogy régen pl öngyilkos akart lenni valamelyik fél?
Egyáltalán illik-e ilyet elmondani ?
Mikor ?
A kapcsolat elején ugye riasztó terhelő, de ha meg utólag mondod el akkor meg nem voltál őszinte és akkor megint szemétség a másikkal szemben :(
Szerintem par honap egyuttlet utan.
En a melypontjaimrol akkor meseltem a paromnak. De nem olyan komoly problemaim voltak mint a fent emlitettek.
18/L
Én nem mondanám el. Szerintem ennek kicsit érzelmi zsarolás jellege van. Mit vársz válaszként, egy buksi simit?
Hogy majd ha összebalhéztok és azon gondolkodik, működőképes-e a kapcsolat, azért ne merjen lépni, nehogy esetleg megtedd?
Ha már abszolút megszűnt a hajlam, akkor nem muszáj elmondanod. Az őszinteség nem abból áll, hogy a múltad minden lezárt kis szegletéről beszámolsz neki.
Viszont ha szóba jön, vagy úgy érzi, hogy tudnia kell, akkor mondd el neki. Gondolom bíztok egymásban, hiszen a kapcsolat alapja a bizalom... Ha tényleg igazi a szerelmetek, akkor nem fog elítélni emiatt.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!