Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek/lányok, ti hogy álltok a kopasz férfiakhoz?

Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok. Pár éve kezdtem el kopaszodni és úgy döntöttem inkább levágom nagyon rövidre, szinte kopaszra. Eddig nem zavart, mert volt párom, de most, hogy egyedül vagyok, előjött ez a fajta félelmem, hogy nem vagyok már vonzó.

2015. dec. 19. 13:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én is kopaszodok kb 2 éve!Inkább mindig le tolom 0 ás géppel!Szinte biztos azért nincsen barátnőm merz nem kíváncsiak a rusnya fejemre!
2017. ápr. 25. 21:11
 22/22 anonim ***** válasza:
nekem pl nem tetszik, de mivel már felnőttem, nem ez a fő szempont. huszonévesen (meg igazából most is) a hosszú hajú fiúk tetszettek. na de az akkor ismerőseim nagy része már nem hosszú hajú, mivel pont, hogy elkezdtek kopaszodni, ezért levágták..időközben eltelt 20 év..
2017. ápr. 25. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!