Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a 60 kilós pasikhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a 60 kilós pasikhoz vonzódnak a lányok?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom hogy egy malacra izguljanak fel! Csak azt hogy nem normális az "elvárás" , "léc" amit meg kell már ugrani egy csajért. Felnőttként nem hiszem hogy egészséges dolog úgy lefogyasztani magam hogy úgy nézzen ki mint egy 14 éves fiú, testalkatra.
2015. nov. 2. 10:34
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
és ezt te honnan veszed? :D
2015. nov. 2. 10:35
 2/26 anonim ***** válasza:
En nem alkat szerint valogatok...
2015. nov. 2. 10:36
 3/26 anonim ***** válasza:
Pedig ha egy 14 éves divatribinek akarsz tetszeni, akkor nem sok választásod maradt.
2015. nov. 2. 10:38
 4/26 A kérdező kommentje:
Nem! Az a szomorú hogy próbáltam 18 évessel, 25 és egy 32 évessel. De ezek csak a legutóbbiak, és bármeddig is tartogatták az igazságot végül kiderült mi a bajuk. Hát ez! Hogy 83 kg vagyok nem 60. Mert a 2 fiatalabb összejött természetesen ilyen ecsetfejű,rózsaszín inges fazonokkal akik vasággyal együtt 50 kilók. A érettebb 32 éves meg várja a herceget fehér lovon, és rendre elutasít inkább mindenkit aki nem olyan amit ő elképzelt (vékony) .
2015. nov. 2. 10:43
 5/26 anonim ***** válasza:
Inkább maradok szingli, mint, hogy olyannal járjak, akinek az ecsetfejűek kellenek. Rossz helyen keresgélsz szerintem.
2015. nov. 2. 10:46
 6/26 anonim ***** válasza:
Ez inkább Tini párkapcsolatok kategória.
2015. nov. 2. 10:48
 7/26 anonim ***** válasza:

83 kg vagy, de HÁNY CENTI MAGAS?

Mert a testalkat számít mellé. Én 197 cm vagyok, de 87 kg és oda vannak értem a nők.

A másik meg hogy lehet túl kevés nőnél próbálkozol? Évi 100 nő megvan? Mert ha nem, akkor az egyenlő a közel nullával. Ha mondjuk 3 nőnél próbálkozol fél évente, akkor honnan tudod hogy a nők mit akarnak átlagban?

Próbálkozz minél több nőnél. Heti szinten 2-3 a minimum tartósan.

2015. nov. 2. 10:54
 8/26 A kérdező kommentje:

182 cm vagyok. Voltam sokkal jobb formában is már de nem vagyok kövér.

Az elmúlt évben kb meglehetett nekem is a 100 nőnél való próbálkozás. Eggyel össze is jöttem de gyorsan vége lett! Legalább párszor megdugtam :D Olyan jellemtelen volt hogy többet nem is érdemelt. Pedig le kell szögeznem, nekem fontosak az emberi értékek, kialakuló érzelmek.

2015. nov. 2. 11:00
 9/26 anonim ***** válasza:

Csak nagyon sovány, alultáplált alkat amit bírnak. Meg még esetleg a gyurmát. Minen mással várhatsz 30 éves korod utánig... És ha lefogyva vagy vékoy "az nem ér", úgyis kiszúrják és szánalmas leszel a szemükben. Az a tipikus "hízásra képtelen" alkat ami nekik kell. Tudjátok az a Bozont-féle alkat aki mindent összezabál akkor sem hízik el.

Mondjuk ez nem túl fair.

2015. nov. 2. 11:07
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

érdekes hogy azt írod neked fontosak az emberi értékek, előtte pedig 'legalább párszor megdugtam' ... :D

hát nekem nem az alkatoddal lenne bajom, hanem azzal hogy egy tahó vagy

2015. nov. 2. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!