Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a 60 kilós pasikhoz vonzódnak a lányok?
83 kg vagy, de HÁNY CENTI MAGAS?
Mert a testalkat számít mellé. Én 197 cm vagyok, de 87 kg és oda vannak értem a nők.
A másik meg hogy lehet túl kevés nőnél próbálkozol? Évi 100 nő megvan? Mert ha nem, akkor az egyenlő a közel nullával. Ha mondjuk 3 nőnél próbálkozol fél évente, akkor honnan tudod hogy a nők mit akarnak átlagban?
Próbálkozz minél több nőnél. Heti szinten 2-3 a minimum tartósan.
182 cm vagyok. Voltam sokkal jobb formában is már de nem vagyok kövér.
Az elmúlt évben kb meglehetett nekem is a 100 nőnél való próbálkozás. Eggyel össze is jöttem de gyorsan vége lett! Legalább párszor megdugtam :D Olyan jellemtelen volt hogy többet nem is érdemelt. Pedig le kell szögeznem, nekem fontosak az emberi értékek, kialakuló érzelmek.
Csak nagyon sovány, alultáplált alkat amit bírnak. Meg még esetleg a gyurmát. Minen mással várhatsz 30 éves korod utánig... És ha lefogyva vagy vékoy "az nem ér", úgyis kiszúrják és szánalmas leszel a szemükben. Az a tipikus "hízásra képtelen" alkat ami nekik kell. Tudjátok az a Bozont-féle alkat aki mindent összezabál akkor sem hízik el.
Mondjuk ez nem túl fair.
érdekes hogy azt írod neked fontosak az emberi értékek, előtte pedig 'legalább párszor megdugtam' ... :D
hát nekem nem az alkatoddal lenne bajom, hanem azzal hogy egy tahó vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!