Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a 60 kilós pasikhoz vonzódnak a lányok?
Nekem elég pár falatott enni,és máris növök.:)
Szerencsére izmot is könnyen szedek fel,és jók az arányaim.
Szóval az sem jobb,ha könnyen tud hízni az ember,sosem engedheti el magát.
Én vagyok 60 kilós, ne szivass már :D A párom meg 100 kiló, 179 centi magas, és az nem izomból van, ülő munkát végez, és nem igazán jár sportolni. Szerinted? Ő macis :)
Személy szerint nincsenek nagyon teljesíthetetlen elvárásaim a partnereimmel szemben, már ami a külsőt illeti, de az, hogy ne legyen nálam könnyebb, az részemről nagyon szigorúan mért tényező. Nem mérleggel megyek, nem arról van szó, de egy mondjuk 180 centi magas felnőtt férfi, ha nem csont sovány, hanem van némi karja és netalán egy kis pocakja, vagy ha ezek nem is, de erősebb csontozatú (gyengém), akkor erősen valószínű, hogy nem fogja elfújni az első déli szellő, és sanszos, hogy 60 kilónál nehezebb is.
És én 22 vagyok, szóval izé :D De nekem nem is az ecsetfejű, rózsaszín inges stílus a "zsánerem", mondjuk, még találkozni sem találkoztam hasonlóval élőben, egyszer sem, szóval ki tudja, élőben lehet, hogy férfiasabbak és/vagy vonzóbbak, mint képen.
A legtöbbnek nem a vékony pacákok jönnek be.
Én 66 kg vagyok (180 feletti magassághoz), és csajozásnál szinte mindig éreztem, hogy kompenzálnom kell, mert hátránnyal indulok az alkatom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!