Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a 60 kilós pasikhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a 60 kilós pasikhoz vonzódnak a lányok?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom hogy egy malacra izguljanak fel! Csak azt hogy nem normális az "elvárás" , "léc" amit meg kell már ugrani egy csajért. Felnőttként nem hiszem hogy egészséges dolog úgy lefogyasztani magam hogy úgy nézzen ki mint egy 14 éves fiú, testalkatra.
2015. nov. 2. 10:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Miért is zavar az téged?

Azt megértem, hogy zavar, ha ecsetfejűekhez vonzódnak. De a vékony férfiakkal mi a bajod? Egy vékony férfi is lehet intelligens, érett ember.

2015. nov. 2. 11:16
 12/26 anonim ***** válasza:

Miket beszéltek ti...

A legjobb barátom 165 cm magas és 75 kg. De úgy, hogy színizom a gyerek, nagyon izmos. Amúgy átlagos arcú, nem is gazdag, viszont jó dumás nagyon.

18 évesen vesztette el a szüzességét. Most 22 éves és 90 nőnél tart! Szóval ne fogjátok olyan dolgokra a sikertelenséget, amik valójában nem számítanak.

2015. nov. 2. 11:23
 13/26 anonim ***** válasza:

Vagyis vékonyan izmos. Ezt mondtam én is.

2015. nov. 2. 11:29
 14/26 Költőnő? ***** válasza:
100%

istenemmár, mit tudtok még kitalálni? xdd

a nemvagyokmagasgazdagmacsójóképű stb már lejárt?!

Hát sírok rajtatok, komolyan xddddddddddddd

2015. nov. 2. 11:36
 15/26 anonim ***** válasza:

Ezt én is észrevettem.Már 14 éves koromban azt mondták a 20+os nők is a testemre,hogy túlzás...

Én nem tudom,ezek félnek az izomtól?

2015. nov. 2. 11:53
 16/26 anonim ***** válasza:
Engem nem vonzanak a 60kilosak. Már csak azért sem, mert én a kb 178-180 centis pasikat bírom, azok meg ugye nem épp 60 kilosak.Az a jó, ha érzem hogy férfias, van benne erő, de ne legyen izomkolosszus, csak úgy normálisan kicsit izmos. Nem baj, ha van rajta pár kilo felesleg :-)
2015. nov. 2. 11:54
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

Vagyis "vékonyan izmos".

Az arab-ázsiai-roma embereket leszámítva van ilyen egyáltalán?

2015. nov. 2. 11:55
 18/26 anonim ***** válasza:
Ez nem így van. Én 65 kg vagyok ės annyi csajom van hogy tudok vàlogatni.
2015. nov. 2. 12:07
 19/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ízlések és pofonok!

Én 170 magas vagyok, ahhoz 65-70 kg. A 65-nél már a bordáim is kilátszanak, ezért inkább a 70-et tartom.

Mindig is a macis fiúk tetszettek, 180+ magassághoz, minimum 90-100 kg.Nem tudnám magam elképzelni egy 50-60 kg-os férfi mellett. Szeretek felnézni rá, és hozzábújni, és nem csontokat ölelni.

2015. nov. 2. 12:38
 20/26 anonim ***** válasza:
60 kilós? Hm, legközelebb viszek mérleget is randira... :-D Fogalmam sincs, hány kilós a mostani kiszemeltem, de a korábbiakat sem tudom. :-)
2015. nov. 2. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!