Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a 60 kilós pasikhoz vonzódnak a lányok?
Miért is zavar az téged?
Azt megértem, hogy zavar, ha ecsetfejűekhez vonzódnak. De a vékony férfiakkal mi a bajod? Egy vékony férfi is lehet intelligens, érett ember.
Miket beszéltek ti...
A legjobb barátom 165 cm magas és 75 kg. De úgy, hogy színizom a gyerek, nagyon izmos. Amúgy átlagos arcú, nem is gazdag, viszont jó dumás nagyon.
18 évesen vesztette el a szüzességét. Most 22 éves és 90 nőnél tart! Szóval ne fogjátok olyan dolgokra a sikertelenséget, amik valójában nem számítanak.
Vagyis vékonyan izmos. Ezt mondtam én is.
istenemmár, mit tudtok még kitalálni? xdd
a nemvagyokmagasgazdagmacsójóképű stb már lejárt?!
Hát sírok rajtatok, komolyan xddddddddddddd
Ezt én is észrevettem.Már 14 éves koromban azt mondták a 20+os nők is a testemre,hogy túlzás...
Én nem tudom,ezek félnek az izomtól?
Vagyis "vékonyan izmos".
Az arab-ázsiai-roma embereket leszámítva van ilyen egyáltalán?
Szerintem ízlések és pofonok!
Én 170 magas vagyok, ahhoz 65-70 kg. A 65-nél már a bordáim is kilátszanak, ezért inkább a 70-et tartom.
Mindig is a macis fiúk tetszettek, 180+ magassághoz, minimum 90-100 kg.Nem tudnám magam elképzelni egy 50-60 kg-os férfi mellett. Szeretek felnézni rá, és hozzábújni, és nem csontokat ölelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!