Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal 20 körüli 20+os lányok mennyire vonzódnak az érettebb pasikhoz?
Édesapám jó barátja mondta nekem egy kerti partin, hogy 34 éves létére egy hónapig egy 17 éves nővérkének tanuló lány volt a szexpartnere és most is egy 21 éves csinos egyetemista barátnője van jó ideje.
34 éves, sportos, jó dumás vállalkozó. Nincsenek tízmilliói, inkább az a lényeg hogy sok szabadideje is van és szabadon él. Azt mondta egész életében soha nem szexelt 25 évesnél idősebb nővel. Meg hogy régen is jó volt a nőknél, de szerinte a férfi aranykora 30 felett kezdődik.
22/F
És még fiatal vagyok, de azért én is észreveszem, hogy jobban megnéznek a 16-19 éves lányok, mint a 20-22 éves korosztályombeliek :D
(2-es válaszoló)
A husz eves lanyok nagyon vonzodnak az erettebb ferfiakhoz. Valamilyen szinten biztonsagot ad nekik a korotok. Sok no igaz a penzt nezi de en nem. Nekem mindig is a harminc plusz tetszett es figyeltem fel rajuk. Mikor 18 voltam volt egy 31 eves baratom.
Szerintem egy ketto fogsz talalni szorakozasra is es esetlegesen ha komoly kapcsolatot szeretnel baratnot is. 23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!