Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső befolyásolja az ízlést vagy miért van az hogy ronda embernek általában ronda párja van, szép ember általában szép emberrel van vagy a ronda párok nem is vonzódnak egymáshoz, akkor miért vannak egymás mellett?
Ha nagyon felszínes vagy, akkor átlag embereket is rondának látsz!
Egyébként magány is van a világon!
A ronda embernek sok esetben semmilyen párja nincs, mert a rondákhoz a másik ronda sem vonzódik
A szép emberek gyakran megtalálják egymást, de gyakoribb az átlagos-szép felállás, ahol az egyik fél szebb, mint a másik.
Azok a rondák, akiket én ismertem (régi internetes "ismeretség"), azoknak előbb-utóbb lett nője, mindnek a saját szintjén és nekem úgy tűnt tényleg tetszett nekik a másik. Ez számomra is rejtély hogyan, mert ronda embereknek is van szeme és látják, hogy vannak szép emberek is. Aki meg a kötelező fаszságokkal jön, mint belső tulajdonságok... az az igazán felszínes csak, mert azt sugallja szép emberek csak hülyék/... lehetnek. Közben meg nagyon nem.
Hátha lesz itt egy ronda, akinek ronda nője/fаszija van és majd elmondja hogy ideologizálja meg miért tetszik neki egy ronda, ha egyszer van ugyanolyan szép kivitelben is...
A sikertelen emberek lejjebb adják az igényeiket!
Nem is értem miért nem világos!?
Jaj ezen én is gondolkodtam már. Viszont pont egy ilyen "kevésbé attraktív" pár nőtagja nagyon féltékeny volt mindenkire, akivel a barátja szóba állt. Így gyanítom tényleg olyan jó pasinak tartja, akire hajtanak a nők.
Átlagos pároknál is tapasztaltam már, hogy úgy adták elő, mintha a pasi a legkapósabb férfi lenne a világon, aztán csak pislogtam, hogy tényleg ettől tart?
A saját szemszögemből meg ha egymás mellé rakom a férjem meg Ryan Goslingot, látom hogy máshogy néznek ki, de ugyanolyan jó pasinak tartom a férjem is. Csak máshogy néz ki jól. Szerintem a szerelem megszépíti a partnert.
Az mindenkinek világos. A kérdés hogy mivel győzik meg magukat, hogy szépnek lássanak valakit, aki nem az tudván, hogy ténylegesen sok szép ember van odakinn...
5.
Akkor lehet te is csak szebbnek látod a ronda partnered?
"szerelem megszépíti a partnert"
Igen, csak valahogy odáig el kell jutni és objektíven te is látod, hogy az általad megjelölt úriember és a te férjed nem egy szinten van. Mégis... Kérdés hogy győzted meg magad arról, hogy ez neked elégséges tudván, hogy vannak sokkal jobbak is.
A rondák nem is látnak különbségeket. Igy esnek meg olyanok is amikor egy fogatlan tata udvarolna a 20 éves csinos értelmiséginek
Egyszeruen nem látják azt hogy szakadéknyi a különbség köztük
Aztán felszedi a fogatlan marikanénit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!