Mennyire befolyásolja egy ingatlan árát/eladhatóságát ha egy temető mellett van?
Árát semennyire, legfeljebb az érdeklődők száma lesz kevesebb valamivel.
Aki irtózik a temetőtől, az olcsóbban is irtózik, így nem fogja megvenni. Akit meg nem zavar, sőt a csend miatt még vonz is - vannak olyanok, akik kifejezetten szeretnek temetőben sétálgatni - az megveszi a ház állapotának megfelelő normál áron.
Pont ezért írtam, amit írtam!
Ha valaki nem akar temető mellett lakni, akkor az olcsóbban sem fog.
A többséget viszont nem zavarja, sőt.
(1-es vagyok)
Engem nem zavarna a temető. A ház legyen tuti minden szempontból, legyen megfelelő az infrastruktúra, a többi meg nem érdekel.
Aki hiszi és féli a "szellemeket", azt úgyis megtalálják, nem távolság kérdése, mert a fejében vannak.
Ezt ugye nem ide akartad írni, mert ha igen, akkor totál értelmetlen!
Hogy jön ide a farhát meg a Suzuki?
Ha valaki kénytelen spórolni mert szerények az anyagi lehetőségei, attól még INGYEN SEM fog olyan helyre költözni, ahol 0-24-ben rettegés az élete, mert ő fél a kísértetektől.
Vagy nálad hogy van ez?
20 millióért félsz, 15 millióért már nem?:D
Én utálom a temetőket, de nem a szellemek miatt, hanem a halál miatt. A saját halálomat juttatja eszbe a temető, amire nem szeretnék gondolni minden alkalommal, amikor kinézek az ablakon.
Szóval én ingyen se költöznék oda
Gyengébbek kedvéért, akik nem értik a suzuki s példát.
Budán azért nem laknak szegények, mert a szegényeknek nem tetszik a kilátás?
És r oma telepen azért laknak az emberek mert nekik az tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!