Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A külső befolyásolja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külső befolyásolja az ízlést vagy miért van az hogy ronda embernek általában ronda párja van, szép ember általában szép emberrel van vagy a ronda párok nem is vonzódnak egymáshoz, akkor miért vannak egymás mellett?

Figyelt kérdés
2022. jún. 4. 15:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Elnézésd, de nem ezt kérdeztem. Azt kértem, hogy szólj, ha látsz rondát széppel ill. hogy linkeld a PhD dolgozatodat, szeretném megnézni mire jutottál és hogy én miben tévedek, mert azt állítottad, hogy "szociológiai irányon tanulmanyoztam" (feltételezem a korrelációt párok kinézete között, mert máskülönben miért szóltál volna bele ebbe a beszélgetésbe, ha nem ez lett volna a témád). Ugyanis az egy tudományos színvonalú munka, aminek én bizony hitelt tudnék adni, még akkor is, ha egyértelműen bizonyítaná, hogy tévedek a szépség 𝗻𝗲𝗺 relatív kijelentésemmel.

2022. jún. 5. 03:03
 22/23 anonim ***** válasza:

Alapvetően szerintem a legtobb ember képben van magával annyira, hogy tudja, a vele egy súlycsoportban levők között van a legnagyobb esélye arra, hogy part találjon.

Nyilván aki kevésbé szép, az több embert lát valószínűleg vonzónak, neki nagyobb a merítés, mivel a kevésbé vonzó emberek (akik mondjuk vele egy “szinten” vannak), azok között is keresgel, míg egy tényleg nagyon jól kinéző csak azt a százalékot veszi észre, aki vele egy szinten van. (Ha szigorúan csak a külsőt nézzük és nem veszünk bele személyiséget, ami ugye nagyon sokat befolyásol).

2022. jún. 6. 21:17
 23/23 anonim ***** válasza:
47%

"nem veszünk bele személyiséget, ami ugye nagyon sokat befolyásol"

[link]

2022. jún. 6. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!