Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Milyen egydi tulajdonságok alapján döntöttetek a jelenlegi vagy leendő párotoj mellett, ami másnak nincs és nagyban döntést befolyásoló tényező van, volt?
A mi megismerkedésünkben semmi egyedi nincs. :D
Jobbra húztuk egymást badoon, randiztunk többször, nagyon tetszettünk egymásnak és összejöttünk. Gyakorlatilag bárki mással ugyanígy megtörténhetett volna.
Nyári munka, ő volt a legjófejebb szingli srác, jól kijöttünk, sokat lógtunk együtt. Egyedi tulajdonságai ami miatt összejöttem vele: neki is tetszettem, intelligens, okos, mindenről lehet beszélgetni vele, határozott, kedves mindenkivel, környezettudatos... És hát a szőkék a zsánerem. :D
22N
A mély érzései, illetve az hogy ezekről mer és tud is beszélni. A gondolkodása, hogy ő is az okokat, a miérteket nézi, nem pedig a felszínt mint oly sokan. Hogy őszintén tudunk beszélni bármiről, gyakorlatilag a legjobb barátok is vagyunk.
Az meg csak hab a tortán hogy nagyon tetszik is, vele nem ciki megjelenni, meg nagyon jó az ágyban.
De emellett persze vannak rossz tulajdonságai is mint mindenkinek, de a köztünk lévő mély barátság, és szerelem emiatt úgy érzem nem fog elhalni.
Mi amúgy egyik -akkor még páromon keresztül ismedtünk meg, bár csak szakítás után 1 évvel jöttünk össze.
Összeillett a humorunk (elég kevesen értik meg a humoromat)
Ugyanaz volt a kedvenc írónk
Passzolt a világnézetünk, értékrendünk (ilyen emberrel még nem találkoztam)
Fú, de fogtok utálni ezért...:D
Nálam hatalmas plusz, ha az illető itthon akar maradni. Már 2-szer volt amiatt szakítás vagy randizás megszakítása, mert az illető külföldre ment. Gyűlölöm már ezt a nagy külföldvágyat, így automatikusan előnyben van, akiről tudom, hogy nincsenek ilyen törekvései a közeljövőben.
Ugyanígy hatalmas plusz, ha tudom az illetőről, hogy el akar köteleződni és úgymond már most is nyitott lenne megismerni a lányt, akit akár 4-5 év múlva elvesz feleségül.
Persze, ezekhez az infókhoz ismeretség kell...
Előny még, ha segítő szakmában tanult, vagy gyerekekkel dolgozik, pedagógus, orvos, pszichológus, vagy hasonló szakon tanul/tanult. Szintén egy olyan dolog, ami engem megnyugtat. Olyan tekintetben, hogy ért az emberekhez és nem egy beszari, ideggyenge ember, hanem meg tudjuk beszélni egymással a dolgainkat, problémáinkat valószínűleg.
Mivel a volt párom alkoholista volt, a legzüllöttebb, legellenszenvesebb haverokkal (utáltak engem és könyörögtek neki, hogy dobjon ki vagy csaljon meg), ezért szintén hatalmas előny, ha az illetőnek szolidabb a baráti köre és nem egy partyállat. Nem kizáró ok, ha bulizik, de mosolyra húzódik a szám, ha valaki azt mondja, hogy neki más szórakozás az igazi szórakozás.
Nagyon-nagyon-nagyon nagy pirospont, ha jó és szoros a kapcsolata a családjával, vagy legalább valamelyik szülőjével. Sokat elmond, ha a gyerek a szülei felé sem néz és már 20 évesen is menekülni akar otthonról. Nem ez alapján ítélek, de azért ha valaki apás/anyás, az nálam előny. Ez nem jelenti azt, hogy feltétlen picifiú üzemmódba kell kapcsolnia, csak tisztelet és hála, amiért felnevelték...
Ugyancsak előny, ha az illetőnek a hobbijai aktív elfoglaltságok. A sportolókat is nagyon díjazom, de azokat is, akik pl maketteznek, vagy van egy kis műhelyük, ahol különböző dísztárgyakat készítenek, vagy cosplayeznek, ilyesmi. A kreativitás és az igény arra, hogy ne punnyadjon szabadidejében, az nekem nagyon sokat jelent.
Nincs jelenleg párom, de ha ilyen emberekről hallok, kicsit mindig felcsillan a szemem. Főleg, hogy az ilyen emberekkel eddig nem igazán volt negatív tapasztalatom és mindig hatalmas beszélgetések kerekedtek, ha ilyenekkel összefutottam.:) Rokonlelkek. Szükség van rájuk. <3
21L
Talán furán hangzik,de a párom kicsit butus és figyelmetlen a maga imádnivaló módján. Ez nagyon tetszik benne (valamiért). Ezen kívül őszínte ember és nem fél megbeszélni és megoldani a problémákat.
A tényleges barátkozásunk egy nagy és hosszú lelkizéssel,amolyan "depizéssel" kezdődött amely során jól megismertük egymást... nameg egymás bajait/hibáit. Ilyen fajta beszélgetésben őelötte és utána sem volt részem. Ő ez(ek)ért különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!