Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Milyen egydi tulajdonságok alapján döntöttetek a jelenlegi vagy leendő párotoj mellett, ami másnak nincs és nagyban döntést befolyásoló tényező van, volt?
#6:
"Előny még, ha segítő szakmában tanult, vagy gyerekekkel dolgozik, pedagógus, orvos, pszichológus, vagy hasonló szakon tanul/tanult. Szintén egy olyan dolog, ami engem megnyugtat. Olyan tekintetben, hogy ért az emberekhez és nem egy beszari, ideggyenge ember, hanem meg tudjuk beszélni egymással a dolgainkat, problémáinkat valószínűleg.
Mivel a volt párom alkoholista volt, a legzüllöttebb, legellenszenvesebb haverokkal (utáltak engem és könyörögtek neki, hogy dobjon ki vagy csaljon meg), ezért szintén hatalmas előny, ha az illetőnek szolidabb a baráti köre és nem egy partyállat."
Őőőő, bocsi, de alkesz pasival kezdtél és még neked vannak elvárásaid ezek után? Nice. :)
#9 Barinők még lehetünk.:P
Megbocsáss, semmit sem tudsz a múltamról. Az a fiú egy nagyon rendes fiú volt, mikor megismertem. Abba szerettem bele, 17 évesen. 18 évesen ismerkedett meg ezekkel a trógerekkel és én meg a mamája együtt nyaggattuk, hogy hagyja már abba, érettségi évében figyeljen a tanulmányaira... Ott ültem vele napokat a matek fölött, mert neke ment, neki nem. Össze akartam kaparni, mert szerettem. És mert első szerelmem volt. Mi az anyámat csináljon egy tapasztalatlan kiscsaj, aki életében először szerelmes? Emiatt is mentünk szét, mert nem tudtam visszarántani, azóta nagyon fenntartással kezelem az ilyen embereket. Gondolkodj már, mielőtt fsságot írsz...
# 11
Én 5 éve vagyok a mostani párommal, de előtte csakis kizárólag undorító alakokkal álltam össze, az összes exemet szégyellem. Volt olyan, aki minden nap többször füvezett, tanulatlan volt és lelkileg bántalmazó, volt olyan frusztrált, lelkibeteg "alfahím", akinek a fél ország megvolt, és volt piás is. Egyiknél sem tudtam az elején, hogy nem kellene velük összeállnom, mert más arcukat mutatták, nekem pedig olyan fiatalon nem volt semmi emberismeretem.
Mielőtt összejöttem volna a párommal (aki teljesen tisztességes, humoros, értelmes, mindenfajta káros szenvedélyektől mentes, tanult férfi), több tucat más normális srácot utasítottam vissza, mert nem éreztem azt, amit kellene. Akiben akár egy dolog is volt, ami nem tetszett, annak még egy randira sem adtam alkalmat. Szóval, magas elvárásaim voltak, és az is köztük volt, hogy ne igyon alkoholt (max. évi 1-2x).
Mit kellett volna tennem? Maradni a gusztustalan, drogos, piás, züllött, esetleg súlyosan problémás alakoknál, mert nagyon fiatalon elkövettem olyan hibákat, hogy ilyenekkel jöttem össze? Hát, meg a lóf.aszt. :) Azt vár el mindenki, amit csak akar.
Nem véletlenül jött össze velem mégis egy normális férfi, mert értelmes ember nem ítél el zsigerből valakit azért, mert fiatalon akár többször is rosszul választott.
Nem az exem vagy?! :D
A párommal unalmunkban kezdtünk cstelni, aztán ő elköltözött 1000km-re, úgyhogy fél évig csak neten tartottuk a kapcsolatot.
Ő mesélt a kinti dolgairól, én az otthoniakról. Óákat beszélgettünk, felvidított, megértett, meghallgatott és én is őt, tanácsokat adtunk egymásnak, történetet szőttünk unalmas estéinken és lassan egymásba szerettünk.
Fél év után randiztunk, három randi után utazott vissza, de akkor már tudtuk, hogy összetartozunk.
Öt hónapot távkapcsolatoztunk (hol ő ment haza, hol én ide), majd kiköltöztem hozzá.
Egy éve élünk együtt, de semmit nem bántunk meg :)
28n
Klasz csaj lehetsz, hová valósi vagy? :)
Egyetértek, ezek a külföldre költözős ismerőseim engem is kiakasztanak, főleg, amikor előtte hónapokig nyavalyognak, hogy itt nem lehet élni, meg a használhatatlan diplomájukkal nem becsülik meg őket. - Engem miután osztályfőnököm kirúgott a középsuliból, és a nulláról kezdtem újra az életem, puszta intelligenciával remekül boldogultam itthon, soha nem mennék külföldre :)
Barátom egy darab sincs, de a család fontos, meg persze kell vagy 5 gyerek - 1 kevés, kettő az olyan mi van ha nem jönnek ki, 3 az olyan 2+1 szóval kell a 4. meg egy tartalék, és azt Tartaléknak fogom hívni :)
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!