Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a 'rosszfiú' feladja értem a jelenlegi életét? Hogy meg tudjon állapodni (ha csak egy kis időre is) egy lány mellett?
Ha fétlékennyé teszed azzal nem bizonyítod be neki h veled nem játszhat.
Egyszerűen te diktálj, ne hagyd hogy bármit megtegyen, hogy szórakozzon veled, lássa azt hogy "kemény csaj vagy", tudod, mit akarsz, és nem lehet veled bármit megtenni.
Kedves Kis Manócska!
Soha ne akarj egy férfit megváltoztatni...főleg,ha Ő éppen azt az életstílust élvezi,amit éppen folytat...(Te írtad:))
Szeress inkább valakit azért,mert olyan,amilyen...:)
Én azt mondom, hagyd.
Ez csak úgy sikerülhet, ha leszarod, nem foglalkozol vele, hideg vagy, szenvedteted, de a közönynek - fontos! - belülről,őszintén kell jönnie, az meg Benned nincs meg.
Ha tetteted, az ki fog derülni.
Ez annak sikerül, aki nem akarja. (Már ha egyáltalán valakinek.)
az előbb írtad, hogy a nők szeretnek szenvedni, na ezzel én is egyet értek. szerintem akkor szenvedj, tök logikus nem? amúgy az ilyen palik 35 előtt nem nyugszanak le, addig meg szenvedj, úgy is szeretsz nem?
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!