Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a 'rosszfiú' feladja értem a jelenlegi életét? Hogy meg tudjon állapodni (ha csak egy kis időre is) egy lány mellett?
Én még nem szálltam ki...:)...ha már beszálltam...:)...legfeljebb majd Manócskával együtt úszok vissza a "talán" helyes irányba...
Manócska!Írtam ugyan,hogy másfajta értékrend,de amit az előbb írtál,hogy "normálisabb értékrend"...olyan nincs...:)...csak értékrend van...és abból sokféle...neki ez a normális...Neked nem...:)...Ő ettől boldog...Te viszont nem...és ebben a helyzetben ez nem fog megváltozni,ha nem teszel ellene...Ő nem lesz egyik napról a másikra olyan,amilyennek szeretnéd,olyan,aki szeret Téged...
Manócska,Téged itt is,ott is üldözlek,terelgetlek...:D
Viszont nem szeretném saját magam meghazudtolni,így inkább fenéken billentem magam és azt mondom Neked,hogy tessék szépen átgondolni az érzéseidet,így a kommentek függvényében is,aludni rá egyet-kettőt...én nem akarlak rábeszélni semmire,mert Neked kell kitapasztalnod,hogy mi a helyes...viszont ebben a témában Neked ötleteket már nem adhatok,mert ismered a véleményem:nem érdemel meg Téged.
A szerelemben hinni nem naiv dolog...:)
És sírj nyugodtan,azt sosem szabad visszatartani...bár jobban szerettelek volna megnevettetni,de legalább érzéseket váltottunk ki Belőled,és így már Te is belátod,hogy merre kell lépned.:)
Ezt neked küldöm Manócska:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!