Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a 'rosszfiú' feladja értem a jelenlegi életét? Hogy meg tudjon állapodni (ha csak egy kis időre is) egy lány mellett?
"Fel kell készülnöd arra, hogy nem mindenki álmodja a te álmaidat."
Ez az egyik legnagyobb igazság és jótanács,amit mostanában olvastam.:)
Bizony így van ez...:)...és ha nem közös az álom,akkor nem tart örökké az utazás a lélek mélységeibe.:)
"Fel kell készülnöd arra, hogy nem mindenki álmodja a te álmaidat."
igen, ez egy nagyon szép és bölcs kis idézet. érdemes rajta elgondolkozni. belőlem már a tapasztalat beszél :) sajnos...
Manócska pedig tényleg fogadja meg az itteni tanácsokat, ezekből csak tanulhat. okos ember mások kárából tanul, a hülye pedig a sajátjából!
amikor fiatalabb voltam én sem hittem az idősebbeknek-okosabbaknak, aztán a sokadik pofára esés után rájöttem, hogy jó lenne elgondolkodni és megfogadni a jó tanácsot, mert a 101 pofára esés már nem hiányzik. ha nem becsül meg, hagyd! majd jön olyan aki értékelni fog. nem kell bedőlni neki csak azért, mert kisugárzása van és jóképű. sok fiú van a világon, hidd el van olyan is aki nem "rossz".
23f
jajj Manócska :) én kiszálltam :) ahogy gondolod.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!