Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hol kell, szeretik leginkább hol milyen helyen kezdeményezzen a pasi ?
Nem a hely az elsődleges ahogy írták.
Nem mindegy ki megy oda ...csak egy példa:
ha a bal oldali akkor nagyon ciki...
ha a jobb oldali akkor nyerő
Igen az tényleg rossz, mikor éppen a csaj rohan valahová, vagy éppen csinál valamit, ami láthatólag leköti a figyelmét.
Pl engem egyszer egy csávó akkor szólított le, mikor éppen egy fagyit próbáltam sietve lenyomni a torkomon, és próbáltam erősen egy kuka felé fordulni, mert tiszta maszat volt az arcom, és suttyomban le akartam törölni. Hát az rohadt kínos volt, nyilván teli szájjal nem is tudsz válaszolni, ha hozzád szólnak. Nem nagyon értettem, mi a frászt akar a gyerek, de valszeg tökmindegy volt neki, hogy kit szólít meg, csak jöjjön már össze egy.
Szóval inkább csak arra tudnék példát mondani, mikor NE kezdeményezz :D
-épp rohan a busz/vonat stb után
-ATMből próbál épp kivenni pénzt
-épp eszik (padon ülve vagy utcán), tele van a szája (ez tényleg marha kellemetlen)
-zenét hallgat (az emberek sokszor azért viselnek fejhallgatót, hogy még véletlen se szóljanak hozzájuk)
-látható idegességgel nyomkodja a telefonját
Reggeli kávénál a boltnál.vagy meloban.
Pl az nekem olyan lehozó ha vki jön a céghez akár pl gls vagy beszállító vagy felvetelizni vki vagy szerzödni vagy akárkik hogy rámnéznek, kissé "megörülnek"(ugy látom tetszem) esetleg bókolnak, vagy kedvesek vagy bármi, aztán nem látom soha többè..pedig ö is tetszett nekem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!