Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi nettó keresetnél off a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi nettó keresetnél off a pasi aki kezdeményezne nálad?

Figyelt kérdés

#Igény felmérés
okt. 7. 08:28
A kérdező szavazást indított:
200 ezer
250
300
350
400
450
500
600
700 ezer is kevés
800 ezer is kevés
21 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
24%
Nekem akkor offos, ha ismerkedéskor nincs a homlokára írva a nettó keresete.
okt. 7. 08:30
 2/51 anonim ***** válasza:
22%
1 millió alatt offolják ....
okt. 7. 08:42
 3/51 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem 400-tól rendben van, az egy szakmaval/diplomaval/nyelvtudassal rendelkezo ember normalis bere.
okt. 7. 08:54
 4/51 anonim ***** válasza:
23%

Ha nyugdíjas korú, mennyi legyen a nyugdíja? Mert esetleg elvétve használhatnák előnyugdíjas korú személyek is az oldalt.

Kb. 63 és fél, 64 éves kortól...

okt. 7. 08:58
 5/51 anonim ***** válasza:
30%
Mivel én 500 körül keresek, 450-től már elfogadható. Alatta túl nagy az életszínvonal különbség. Egyébként az se mindegy mivel keres annyit. Párom 200 nettót keresett mérnök gyakornokként amikor összejöttünk, azóta 5* annyit. Ha valaki gyári munkásként keres 400at az annyi is marad.
okt. 7. 09:04
 6/51 anonim ***** válasza:
14%
Le lehet pontozni, de én gazdag pasikkal szoktam csak lenni. El tudnak vinni drága randikra, van ingatlan, autó, kényelem, el tudja majd rendesen tartani a gyereket, ha lesz. Ha valakinek már egyszer volt ilyen párja, az utána nem ad ebből lejjebb…amúgy én se keresek rosszul, nettó 530 ezer, de ez manapság édeskevés. Arra jó, hogy ellegyek belőle meg utazgassak ha kedvem van, de ennyiből nem lehet ingatlant venni.
okt. 7. 09:10
 7/51 anonim ***** válasza:
41%
6-os a gazdag pasikon azt remélem tudod hogy osztozkodni fogsz életed végéig mert a magadfajta aranyásók sorban állnak...tehát szeretői státuszban leszel életed végéig...
okt. 7. 09:18
 8/51 anonim ***** válasza:
0%

Akkor mi rokon lelkek vagyunk.

Mondjuk volt 20 éve szegény pasim is de nagyon kellemetlen volt amikor tőlem kért kölcsön.

A férjem mindent megad, nagy hàza van, vállalkozó, jól keres, 2 autónk van, hitel mentesek, mindkettő a nevemen.

És vígan eltartjuk a gyerekünket.

Most építkezünk és így lesz egy közös házunk is. Már tető alatt van, pedig tavaly kezdtük.

Én nem cserélném le ezt az életet már másra.

És mivel a tenyerén hordoz ezért ehhez vagyok már hozzászokva.

Nem is tudnék elképzelni mást.

okt. 7. 09:21
 9/51 anonim ***** válasza:
29%

7-es!!!

Remélem nem azért riogatod a 6ost hogy most beijedjen és kezdjen veled inkább.

Nálad biztos nem állnak sorba.

Gazdag pasiból nem 1-2 van.

A lehetőségek végtelenek!

okt. 7. 09:22
 10/51 anonim ***** válasza:
49%
9-es hogyne magyarországon rengeteg gazdag pasi van. Egy baj van vele: mind foglalt. De ne zavarjon ez az "aprócska" tény....
okt. 7. 09:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!