Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi nettó keresetnél off a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi nettó keresetnél off a pasi aki kezdeményezne nálad?

Figyelt kérdés

#Igény felmérés
okt. 7. 08:28
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
52%

Nem kommenteltem még ide, de muszáj reagálnom az utolsó hsz-ekre. Engem az átlagosan, vagy kicsit alatta kereső exem csalt meg 2x is. A jól kereső, ápolt,

szép ingatlannal, újszerű kocsival rendelkező meg nem(vagy ha igen, akkor nagyon ügyesen csinálja, mert semmi jele nincs)

okt. 7. 09:54
 22/51 anonim ***** válasza:
0%

Azt ehetnék amit akarnék, mint most, a legjobb éttermekből rendelnénk?

Venne nekem iPhone-t?

Szeretem a szép cipőket, ruhákat, azt is meg enné ugyanúgy mint a férjem?

okt. 7. 09:55
 23/51 A kérdező kommentje:
Most mindenki trollkodik ? Vagy arányában tényleg több az ilyen undorító számító nő? Lehet tényleg jobban járok a háziállataimmal. Igaz a szex kimarad az életemből, de legalább az állatok elfogadnak meg szeretnek úgy is, hogy csak 340 ezer a fizetésem.
okt. 7. 09:56
 24/51 anonim ***** válasza:
23%

Igen. A megcsalás nem pénz kérdése.

Egyik szegény exem azt mondta hogy a gazdagok rossz emberek. Mondom miért? 😂😂😂 Mert becsületes úton nem lehet meggazdagodni. 😁😁😁

Megbolondult az irigységtől szerintem.

okt. 7. 09:56
 25/51 anonim ***** válasza:
0%

Én többet keresek nőként .

Mit dolgozol?

Én vagyonőr vagyok. Érettségivel, és most járok egyetemre gazdálkodási és menedzsment szakra.

Szóval nekem még ez a nettó 420 is kevés, többet szeretnék ezért tanulok pedig nem vagyok már 20 éves.

okt. 7. 09:59
 26/51 A kérdező kommentje:

25

Vagyonőr nem keres 420 at. Maximum a pénz szállítók (fegyverrel) . Szóval kamuzz mást.

okt. 7. 10:02
 27/51 anonim ***** válasza:
0%
De nem is 1400-as nettóért dolgozom.
okt. 7. 10:04
 28/51 anonim ***** válasza:
29%

És igen, jól tippelsz, van fegyvervizsgám is.

Amúgy smasszerek sem fillérekért járnak be. Nézz utána a fizetéseknek!

okt. 7. 10:06
 29/51 anonim ***** válasza:
34%
Mi akadályoz abban, hogy tanulj és többet keress?
okt. 7. 10:09
 30/51 anonim ***** válasza:
28%

Vagy járj utána hogy a fővállalkozók milyen béreket kínálnak. Csak az alvállalkozók adnak 1200-1400 órabért.

Ha kevesled a fizetésed akkor inkább tanulj, de ne az én pénztárcámban turkálj!

okt. 7. 10:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!