Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi nettó keresetnél off a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi nettó keresetnél off a pasi aki kezdeményezne nálad?

Figyelt kérdés

#Igény felmérés
okt. 7. 08:28
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
0%
Akkor se kell szegény!
okt. 7. 09:25
 12/51 anonim ***** válasza:
0%
Barátnőmnek is külföldi férje van és nem itt élnek.
okt. 7. 09:26
 13/51 anonim ***** válasza:
37%
12-es a barátnőd is jó kis aranyásó, egészségére
okt. 7. 09:28
 14/51 anonim ***** válasza:
21%

Meg egy okos nő addig is félreteszi a fizetését amíg olyan helyzetben van hogy nem kell elkölteni.

Akkor ha véget is ér a kapcsolat vagy házasság, lesz mihez hozzányúlni .

Ésszel kell!

okt. 7. 09:28
 15/51 anonim ***** válasza:
25%
Én már 4 éve nem nyúltam a fizetésemhez, ne akarja már nekem senki bemagyarázni hogy aki gazdag azzal rosszul jár a nő, a szegénnyel meg milyen jó. Egy fillérem nem maradna hónap végére.
okt. 7. 09:30
 16/51 anonim ***** válasza:
29%
#7 kösz az aggódást, de a mostani párom is meg az exem is gazdag xD
okt. 7. 09:36
 17/51 anonim ***** válasza:
0%

Itt csak azért akarnak riogatni, meg lehordani engem is hogy hátha pánikba esek, gyorsan elválok a férjemtől és összejövök egy targonsással. Vagy ki tudja mit dolgozik a kérdező és a többi szegény pali.

Nekik kéne pánikolni hogy örökre egyedül maradnak!

okt. 7. 09:39
 18/51 anonim ***** válasza:
30%
16-os szét is csalnak és ex lesz a jelenlegi is. Remélem volt esze és kötött házassági szerződést.
okt. 7. 09:41
 19/51 anonim ***** válasza:
59%
#18 a csóró pasik is csalják összevissza a párjukat, csak mellé még szegények is :D
okt. 7. 09:45
 20/51 anonim ***** válasza:
23%

De most itt a gazdagokat kell szídni mert a szegényeknek így esélyük sem lesz 😂😂😂😂

Ha összejönnék egy szegénnyel, vajon meg tudná ugrani azt a szintet ami nekem kell?

Kocsival jönne értem, étterembe vinne, moziba, kiállításra?

Nyaralni is mennénk évente 3 szor?

Lehetne vele építkezni?

okt. 7. 09:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!