Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi nettó keresetnél off a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi nettó keresetnél off a pasi aki kezdeményezne nálad?

Figyelt kérdés

#Igény felmérés
okt. 7. 08:28
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

40

Mi az a cola? 🫡😂 De bármi is legyen én meghivlak rá.

okt. 7. 16:54
 42/51 anonim ***** válasza:
83%

Nincs neked pénzed randizni nőkkel!

Ezért írtad ki ezt a nyomorult kérdést.

okt. 7. 16:57
 43/51 A kérdező kommentje:

42

Te már csak tudod.

okt. 8. 07:39
 44/51 anonim ***** válasza:
83%

A kérdésedet elolvasva mindenki tudja.

Akinek nem a pénz a mérvadó, nem kérdez ilyeneket.

okt. 8. 07:56
 45/51 anonim ***** válasza:
43%
Van olyan érzésem, hogy a legtöbb szavazó nem nő volt. 😀
okt. 12. 07:58
 46/51 anonim ***** válasza:
28%

Egyébként meg, ha valaki keveset keres akkor később kereshet többet. Szeretet központú kapcsolat felemelheti, motiválhatja a másikat. Sok olyan eset van, hogy valaki nem keres sokat később többet fog, de olyan is van, hogy valaki a munkáját elveszíti ahol jól keresett, az új munkahelyén jóvalta kevesebbet keres, ilyen kiszámíthatlan az élet. Úgyis a kémia fog dönteni nem az, hogy ki mennyit keres. Ha nincs meg a kémia kereshet havi 2 millát is nem fog működni.

A másik kicsit off topic, de ha keveselitek az fizetést ahhoz társadalmi szolidaritás kell és a szakszervezeteket kéne felemelni. Van egy tök jó partizános videó erről. "A tanulni kellett volna és a többet kellett volna dolgoznod" hibáztató hozzáállás helyett inkább legyetek szolidarisak ti is jobban jártok vele!

okt. 12. 08:05
 47/51 zolo ***** válasza:
Szerintem nem csak az számít ki mennyit keres. 1 millió fizetésből honap végén már semmi nincs az nem jó. Azt is el lehet költeni. 400 00 Ft bolti 100 000 félre tud havonta tenni az egy évben 1,2 millió. Melyik a több a 0 vagy az előbbi. Kevés pénzből is sok mindent lehet csinálni és nem csak az a lényeg mennyi pénze van. Az sem árt ha a fejében nem szekelykaposzta van. Szerintem a boldog élet többet ér m8nt aki állandóan csak a pénzzel foglalkozik. Természetesen nem azt mondom, hogy az alapvető dolgokról le kelljen mondani.
okt. 14. 11:35
 48/51 A kérdező kommentje:
Azért durva hogy a legtöbben arra szavaztak hogy a 800 ezer is kevés!
okt. 14. 11:46
 49/51 anonim ***** válasza:

Persze mert trollkodnak a legtöbben.

Amúgy azért sem fontos a fizetés, mert pl. nekem is van olyan hónap, hogy passzívan (befektetések) a fizum akár többszöröse is bejön. Nyilván ugyanúgy nem költöm el ezt a plusz pénzt, hanem befektetem, félreteszem. Ha 10X, vagy akár 100X annyit keresnék mint most, ugyanúgy nem költenék egy fillérrel sem többet, mert nincs rá igényem, egyszerűen nem érdekel az hogy szarságokra költsek.

Szóval ilyen szempintból nekem teljesen mindegy mennyi a plusz bevétel, az csak a megtakarítás, félretett összeg / befektetések mértékét növeli, semmi mást.

okt. 14. 12:22
 50/51 anonim ***** válasza:

48!

Csak azért hogy kapjátok össze magatokat, mert lassan a szomszéd Marika néni is férfiasabb lesz mint ti.

okt. 16. 08:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!