Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért várnak el a nők Budapest...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várnak el a nők Budapesten a férfiaktól legalább nettó 5-600 ezres fizetést, amikor a meki nettó 215 ezret fizet, és oda se vesznek fel ám mindenkit?

Figyelt kérdés

[link]

Itt van leírva fehéren, feketén. Tehát ez tény, hogy ennyit fizetnek. És az is tény hogy oda se vesznek fel mindenkit, mert alap a jó megjelenés, a pontos érkezés és munkavégzés, az udvariasság, lelkesedés, bizonyos szintű intelligencia, és egy alap-közép fokú angol nyelvtudás. Tehát akármilyen suttyót oda sem vesznek fel. És az is tévhit, hogy ott csak diákok dolgoznak, ez egyáltalán nem igaz, sőt én csak elvétve látok ott olyan fiatalokat akik diákok lehetnének. A legtöbbjük a 30-as éveiben van, sőt sok közöttük a diplomás is állítólag, akiket a munkaerőpiac nem tudott befogadni mert nem versenyképes a szakma illetve egyre kevesebb cég keres bármilyen területre kezdőt/juniort.

Az ilyen férfiaknak hogy legyen barátnőjük, párkapcsolatuk, ha egyszer Pesten már minden nőnek nettó 500-600 ezres igényeik vannak a férfiaktól? És akkor ezek még mindig nem a tipikus gold diggerek, hanem a "normális" nők.

okt. 6. 20:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
46%
Nekem nem kéne olyan, aki a mekiben dolgozik. Dolgoztam én is, 16 évesen, aztán kinőttem. Persze, hogy elvárom, hogy keressen minimum 500 nettót, amikor én is keresek annyit, pedig ez életem első teljes állása a diploma után. Nem is tudom, hogy képzelted. Én majd eszem a lazacot, te meg a parizelt? Hova mennénk nyaralni? Vagy majd meghívlak? Hát persze.
okt. 6. 20:56
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
Inkább nem is kell igy nő úgy vagyok vele. Vizműveknél vagyok szerelő, alapból nem sokat keresünk de jönnek még rá juttatások. Viszont sokszor van hogy bejön maszek munka a biztos munkahelyem mellé, villany és viz fűtésszerelő végzettségemmel, olyankor havi 1 millió is meglehet összesen, de egy olyan nőnek aki a pénzre megy ezt nehéz elmagyarázni.
okt. 6. 21:02
 3/16 anonim ***** válasza:
52%

Férfiként 1 millió felett keresek, nekem sem kellene nő aki a McDonald's-ban dolgozik.

Nem azért mert szégyen, hanem mert túl nagy a financiális szakadék, ami hosszútávon nem egészséges.

Ha nem is vagyunk 1 szinten, de minimum 600-700 ezret keressen a nő is.

Eltartani nem akarok és nem is fogok senkit.

okt. 6. 21:02
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Ha én ennyit keresek, akkor miért ne lehetne ez az elvárásom?
okt. 6. 22:34
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Biztonsági őr voltam 10 éven át! Eleinte 500 Ft-os órabérrel. Mindig volt barátnőm. 10 év alatt vagy 6.

Most csomagoló vagyok egy cégnél . Többet keresek mint azelőtt. 450 ezer nettó. De egy nőt sem érdeklek. Nem a pénzen múlik! Hanem a külsőn! Előtte nem voltam pocakos.

okt. 7. 06:45
 6/16 anonim ***** válasza:
58%

Mit csinal ket 200 ezret kereso ember ? Egyutt nyomorog valamelyiknel a szuli hazban? Egy alberletet nem tudnanak fenntartani, nem lenne semmi megtakaritasuk, ha baj van.

Azert nem latsz fiatalokat, mert nem akarnak oda jelentkezni, mert rengetegen tanulnak tovabb es akkor mar inkabb elmennek egy irodaba dolgozni diakkent ennek a bernek a ketszereseert.

okt. 7. 07:21
 7/16 anonim ***** válasza:
44%

Mondjuk én nem is mekis dolgozót kerestem.

A férjem mérnök.

okt. 7. 09:37
 8/16 anonim ***** válasza:
42%

Látom a hozzászólók “szerelmi” életét a racionális indíttatások helyezik előtérbe és nem pedig az emocionálisok. 😄

Első randin be se kell mutatkozni, csak kérdezd meg mennyit keresel.:)

okt. 7. 17:26
 9/16 anonim ***** válasza:
Senki nem kezd igy szerintem egy ismerkedest :D egyebkent pont ezert van ennyi szar kapcsolat, mert a tobbsev csak a lukaval/farkaval gondolkozik az agya helyett…mindketto kell, ertelem es erzelem is.
okt. 7. 18:14
 10/16 anonim ***** válasza:

8

Tudod az emberek többsége nem akar senkit sem eltartani, sem nőt sem pedig férfit.

Az emocionális indíttatások körülbelül 3-4 hónapig tartanak, aztán felszáll a rózsaszín köd és jönnek a szürke hétköznapok. Neked lehet feküdne egy olyan kapcsolat, amiben 90%-ban te teszel bele anyagilag a dolgokba (ergo eltartod a másikat), de az emberek többségének ez nagyon nem pálya.

És akkor nem beszéltünk semmi házasságról meg gyerekről, csak az egyszerű szürke hétköznapokról.

Igaza van a 9-es válaszolónak is, fontosak az érzelmek, de nem árt 2 lábbal a Földön állni.

Ha van egy pali akiért odavagy, de tudod hogy az előző kapcsolataiban jól elverte a nőket, akkor szép az emocionális indíttatás, de nem árt ha van ész és inkább skippeled azt az embert, mert nem te fogod megváltoztatni és téged is jól el fog verni, még ha szépeket is mond.

Ha valaki 20 éve alkoholista de most éppen nagyon szerelmes beléd és majd miattad leteszi a piát, az szép, de nem fogja letenni érted sem a piát, jobb nem összeállni vele, még ha érzelmileg jó ötletnek is tűnik.

A végtelenségig lehetne folytatni a sort, de az anyagiak ugyanúgy számítanak mint bármi más. Aki azt mondja csak az érzelem számít, az olyan mintha valaki azt mondja, hogy nem számít a külső. Ergo mindegy hogy a másik 120 kg és büdös mint a dög, vagy éppen 60 kg homokóra alkat, mert csak a nagy szív ami számít...

okt. 7. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!