Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várnak el a nők Budapesten a férfiaktól legalább nettó 5-600 ezres fizetést, amikor a meki nettó 215 ezret fizet, és oda se vesznek fel ám mindenkit?
Itt van leírva fehéren, feketén. Tehát ez tény, hogy ennyit fizetnek. És az is tény hogy oda se vesznek fel mindenkit, mert alap a jó megjelenés, a pontos érkezés és munkavégzés, az udvariasság, lelkesedés, bizonyos szintű intelligencia, és egy alap-közép fokú angol nyelvtudás. Tehát akármilyen suttyót oda sem vesznek fel. És az is tévhit, hogy ott csak diákok dolgoznak, ez egyáltalán nem igaz, sőt én csak elvétve látok ott olyan fiatalokat akik diákok lehetnének. A legtöbbjük a 30-as éveiben van, sőt sok közöttük a diplomás is állítólag, akiket a munkaerőpiac nem tudott befogadni mert nem versenyképes a szakma illetve egyre kevesebb cég keres bármilyen területre kezdőt/juniort.
Az ilyen férfiaknak hogy legyen barátnőjük, párkapcsolatuk, ha egyszer Pesten már minden nőnek nettó 500-600 ezres igényeik vannak a férfiaktól? És akkor ezek még mindig nem a tipikus gold diggerek, hanem a "normális" nők.
Pont ezt a magyarázkodást vártam el.:)
11
Én pedig pontosan ennyit vártam egy megfelelő érvre :)
Gondolom férfi vagy (ahogy én is), tipikusan ti nyervogtok állandóan a pénz miatt. Nem csoda, hogy kerülnek titeket a nők.
Engem például teljesen hidegen hagy a fizetése.
Lehet milliomos is, vagy szegény is .
Viszont lepjen meg néha egy szál virággal, vagy ha pizzát rendel akkor kérdezzen meg engem is hogy szeretnék e enni.
Ha én képes vagyok megkínálni üdítővel, kávéval, sütivel, ugyanazt joggal várom el a másik féltől is.
Szeretném ha ugyanannyit adna bele a kapcsolatba mint én.
És ha elmegy a haverokkal bulizni, az is rendben van addig amíg el tudok menni én is táncolni a barátnőimmel, anélkül hogy elkezdené a gyanusítgatást.
Egyenlőségben hiszek, fontos hogy boldog legyen, de ugyanúgy az én boldogságom is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!