Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elcsábítani egy introvertált srácot? Munkatársról van szó. Nagyon tetszik, de senkivel nem beszélget, nekem nagyot köszön és észrevettem, hogy titokban sokszor néz. Hogyan tudnék kezdeményezni, hogy ne riasszam el?
Te miről beszélsz? Az introvertráltság mióta betegség?
Én is nagyon introvertált vagyok. Néha kicsit menj oda beszélgetni vele, de egyszerre ne sokat.
Az introvertáltakat hamar kifárasztja a beszélgetés!
Vagy jelöld be facebook-on és ott írj rá.
Beszélgess vele aztán pár alkalom alatt hogy lezsibbaszt majd ágondolod ezt újra hogy akarsz e tőle tényleg vmit..
Én nem egyszer jártam már ugy hogy feloldottam "magányos farkasokat" aztán kiderült róluk jo sok minden ami gáz.(pl full depressziós az egyik, aztán meloban átveri az embereket, kamu munkát csinál, öltözködni se tud, aztán egoista is, empátiaérzek sincs, nem ért semmihez ami a szocializáciot vagy ffi-nő kontexteket érinti, tiszta égő ahogy van. Akik zárkózottak az nem véletlen van.)
Osztom azok véleményét, akik óva intenek ettől a kapcsolattól. Én intorvertált vagyok, de ettől még hozzászólok emberekhez, beszélgetek mindenkivel, vannak barátaim, csak szeretek egyedül lenni, és kerülöm a társasági összejöveteleket.
Az, amit leírtál, nem szimplán introvertált, sokkal valószínűbb, hogy elkerülő. Azoktól meg az ég óvjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!