Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt a nők, hogy a pasi csak azért nem kezdeményez, mert félénk?
Figyelt kérdés
Ez egy téveszme, hogy ne fájjon az önérzetüknek, egójuknak. Ha egy pasinak kell egy nő, akkor mindent meg fog tenni azért, hogy közelebb kerüljön hozzá és kockáztat. Ha nem, akkor csak nem kellesz eléggé.2023. aug. 11. 15:36
1/9 anonim válasza:
Jajj, azért ez nem ilyen fekete-fehér. Nem minden pasi amorózó, bőven van olyan, aki inkább titokban ábrándozik a csajról ahelyett, hogy lépne. Nekem volt ilyen pasim, akivel kapcsoaltban nekem kellett megtenni az első lépést. Utána kiderült, hogy nem mert lépni, azért nem közeledett.
2/9 anonim válasza:
Bizonyos helyzetekben ez így van, de egy közösségben, munkahelyen, stb. nagyon sok biztatás kellhet, mert ott kínos lenne a férfi számára az elutasítás, amiről mások is tudnának.
3/9 anonim válasza:
A munkahelyemen én is csak ábrándozok arról, hogy egy nálam 7 évvel fiatalabb kollégám csak a félénksége miatt nem mer lépni. Addig is megvan ez a varázs.
4/9 anonim válasza:
3-as - én pont így voltam! Fiatalabb kolléga, kedvesrendes, én meg rendesen belezúgtam. a végén már szinte "rámásztam" (csak képletesen, nem igazából), hogy végre legyen valami. Lett is, öszejöttünk. De jó szar volt, bár inkább kimaradt volna az életemből :D
5/9 anonim válasza:
Én is fiatalabb pasihoz kezdtem el vonzódni, neki kellett némi biztatás, pedig bejöttem neki, de el sem tudta képzelni, hogy ő is nekem. Mindenesetre már évek óta együtt vagyunk.
6/9 anonim válasza:
Akkor látszólag mégis van olyan, hogy a férfi azért nem kezdeményez, mert nem mer, nemcsak azért, mert nem jön be neki a nő.
7/9 anonim válasza:
Azért, mert az egójuk nem bírja el azt a tényt, hogy mondjuk a pasinak rohadtul nem jönnek be, akárhogy illegetik magukat.
9/9 anonim válasza:
Vagy mert otthon várja a neje meg a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!