Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar hogy a magukat csúnya, àtlag alatti nőnek kiadók, azzal jönnek hogy a hozzàjuk hasonló pasik sem kezdeményeznek nàluk esélyt sem adnak nekik. Van ott olyan pasi aki komolyan talàlkozott ilyen nővel és nem volt kamu?

Figyelt kérdés

Azzal nincs bajom hogy a nőknek nem kell a magamfaja ronda pasi, teljesen megértem. Viszont amikor néha belefutok egy egy kérdésbe ill kommentbe kicsit idegesìt, főleg mikor rà kérdek hogy egyébként adtàl màr valaha esélyt egy ilyen pasinak, nem jön vàlsz.

Vagy ha jön akár egy privàt csak trollkodnak.

ma 15:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%

Eléggé buborékban élsz, ha nem hiszed el, hogy ilyen megtörténik.

Mikor kövér voltam (nagyon), senki nem nézett rám. Hidd el, észrevettem, ha valaki bámult. Amikor ronda vagy, akkor észreveszed ezeket. Kövér fiúknak sem tetszettem (ami sztem nem meglepő, nekem se ők), ami viszont érdekes volt, hogy ők voltak a legkegyetlenebbek. Szerintem mikor rámnéztek, tudták, hogy én vagyok a szintjük, nem a csinosvékony lány, és engem gyűlöltek önmaguk helyett.

ma 15:53
 2/16 anonim ***** válasza:
Mert tényleg nem kezdeményeznek. Én nem értem, azt várják hogy őket szedjék fel?
ma 15:56
 3/16 anonim ***** válasza:
73%

Az a(z egyik) probléma, hogy máshogy képzelitek el a "hozzájuk hasonlót", "az ő szintjüket"... Az érintett nők a TÉNYLEG hasonlóra gondolnak. Mindenki más meg inkább a nála kategóriákkal rosszabbra.

Saját példán keresztül leveztve: elvileg a női átlagnál picivel magasabb, gyárilag vékony ("ropi") alkat vagyok, nem szép arccal/fejjel, rossz minőségű hajjal. Ennek megfelelője a férfiátlagot elérő vagy annál picivel magasabb, szintén csonti alkat, nem helyes/fura ábrázattal, rossz minőségű hajjal. És ennyi. Az már NEM "a szintem", aki amellett, hogy átlag alatti magasságú, cserébe erősen túlsúlyos, még ápolatlan is, káros szenvedélyekkel teli, gyógypedagógiai és komoly pszichiátriai eset, bántalmazó (a verbális és érzelmi is számít!), szexuális diszfunkciói, perverziói, fétisei stb. vannak. Márpedig azt szokás gondolni, hogy de, mivel ezek esetleg nyitottak lennének rám, igenis velük vagyok egy ligában, tessék elfogadnom őket, mi több, örülnöm nekik, értékelnem őket.

ma 16:00
 4/16 anonim ***** válasza:
43%
Hogy adjon esélyt ha senki nem akarja őket? :D
ma 16:06
 5/16 anonim ***** válasza:
59%

Mert a férfiak nem a szintjükön próbálkoznak. Mindig a saját szintjüknél sokkal magasabban álló nőknél próbálkoznak. Ez nem mindenkire igaz, természetesen. Valamint érdekes módon leginkább az átlag alatti férfiak gondolják magukról, hogy átlagosak. Egyszerűen nem akarják tudomásul venni, hogy nem. Ahogy az első és harmadik válaszadó is írta.

Így az átlag alatti nőknél konkrétan senki nem próbálkozik, csak az elkeseredettek vagy a pszichiátriai esetek.

ma 16:26
 6/16 A kérdező kommentje:

Tegyük fel hogy valóban nők vagytok:

1 sajnos el tudom képzelni ezt a lehetőséget is. Viszont ahogy neked sem tetszettek ők úgy nekik sem te és ezzel önmagàban nem lenne gond, nekem csak azzal van gondolom hogy pl te azt ìrtad volna hogy de szemetek ezek a pasik mert nekik sem kellek (esély nem adnàk nekik de azt el vàrom hogy vàgyakozzanak).

2. Màr hogy kezdeményeznének hisz az egész vilàg azt sulykolja beléjük hogy rondàk és sértés ha kezdeménseznek sőt egyeseknek maga az hogy léteznek.

Ràm minden is igaz túlsúlyos is vagyok valamilyen szinten nah most te örömmel fogadnád a közeledésem?

3 Érdekes és elgondolkodtató amit ìrtàl, kicsit jobb ez a megfogalmazás mert engem pl egyértelműen kizàr ìgy legalább nem veszem magamra. Ahogy eddig is ìrtam amikor egy àtlag alatti nő azt ìrja hogy az àtlag alatti pasinak sem kell bàr ha bele gondolok mindenkinek más a szép és az àtlag alatti is. Innen nézve fölösleges tovàbb gondolnom bàr amikor konkrétan le ìrja egy adott nő hogy, mindenkitől azt kapja meg hogy ronda soha nem volt kapcsolata magànyos és nagyon szeretne maga mellé valakit. Ez a legnagyobb vàgya, végre legyen kivel beszélgetni legyen akire szàmìthat legyen akivel meg élheti az intimitást. Nah ez azért rossz mert nagyvonalakban én is erre vàgyom bàr egyre kevésbé, kezdem el fogadni hogy ez lehetetlen legalább is szàmomra.

4 senki vagy olyan/olyanok akiket ő is elfogad? Nah ez nem mindegy.

Köszönöm szépen az eddigi vàlaszokat.

ma 16:38
 7/16 A kérdező kommentje:

5 pont erről van szó nekem pl a 3. Vàlaszolónàl nagyon nem kellene kezdeményezni mert ahogy ìrja szintjén aluli vagyok sokkal, viszont egy hozzàm hasonló nőnél sem kellene mert ugyan ez a helyzet.

Ui: elkeseredett nem tudom lehet az vagyok én csupán csak arra vàgyom amit le ìrtam egy magànyos tàrsat akivel gyógyìtanànk egymás lelkét megélhetnénk mindent amit szeretnénk. Sokszor azzal jönnek hogy csak lyuk kell az ilyen pasinak és ezért ez ez egész de másra vàgyna meg ha lehetősége lenne azonnal ott hagynà. Nos nekem tetszett màr sok féle nő libby huffer pl vàgyom-e a szex igen de nem a legfontosabb és ha valakit megszeretek nem hagynàm el akàrhogy is van.

ma 16:47
 8/16 anonim ***** válasza:
28%

Én meg a való életben azt látom, hogy csomó átlagon aluli, elhízott, sőt ronda nőnek is van párja. Annyi a titok, hogy egyrészt nem férfigyűlölők, másrészt normálisan mérik fel a saját és a partnerük szintjét is. És máris van párjuk.

Nekem az az egyik legviccesebb ezen az oldalon, ahogy hatalmas gyűlölettel esnek neki egyes nők az olyan hímneműeknek, akik folyton panaszkodnak hogy senkinek nem kellenek, kompletten a másik nemet hibáztatják, aztán ha megkérdezik milyen számára az átlagos másik fél, akkor benyög egy topmodellt. Aztán jönnek az ilyen kérdések, és előadják ugyanazt csak saját szemszögből, amiért a másik oldalra még annyira gyűlölködtek. Na akkor hogy van ez?

De tudjátok mit, nem is kell a többi kínos kérdés. Elég csak egyre válaszolnotok: hogy lehet az, hogy a való életben csomó átlagon aluli, elhízott, sőt ronda nőnek is van párja? Bónusz kérdés, hogy lehet hogy még boldogok is együtt?

ma 16:53
 9/16 A kérdező kommentje:

Ezzel együtt eléggé feladtam màr.

Akkor miért ez a kérdés nem is tudom simàn csak zavar ha tudom hogy nincs esély könnyebb elfogadni és legalàbb a testi vàgyakat megélni pénzért bevallom ez foglalkoztat mostanság.

Szóval nincs bajom azzal ha nem kellek senkinek sőt meg is értem a nőket nekem is van olyan aki nem kellene olyan külsőre és belsőre is.

ma 16:54
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Azt kéne megérteni hogy egy gyári vékony alkatú nőnek, aki arcra ronda vagy átlagos. Nem fog kelleni egy átlagos arcú de mellé dagadt férfi. Szóval a nem szép de vékony nőnek is a vékony férfi kell.
ma 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!